pühapäev, 4. juuni 2017

Päevakirurgiast raberberikisselini

Hei,


Päevakirurgiast raberberikisselini, ehk minu nädalavahetusest paari sõna ja mõne fotoga. Reedel oli mul pisike plaaniline lõikus käe, mis läks kenasti, aga muutis mu tavapärase reede palju ebaharilikumaks ja põnevamaks. 


Juba reede õhtul tulid mu vanemad Tartusse ja nädalvahetus võis alata. Plaan oli suur ja uhke ja tegelikult saigi enamvähem kõik ka tehtud, mis plaani võetud oli.


Laupäeval startisime Bauhofi ja sealt edasi suvilasse. Taavi shoppas oma hea sõbraga Bauhofis niiiiiiiiiiiii kaua vajalikke asju, et me emaga jõudsime kokku osta (ka Bauhofist muide)kõike, alates  patjadest kuni tätoveerimise raamatuni. Haha. Ja siis jõime veel Bauhofis masinakohvi ja ootasime ikka mehi. 


Suvilas kukkusid  härrad tähtsaid asju ehitama ja me emaga kraamisime niisama, pesime aknaid ja vahetasime kardinaid (mu armas ema oli mitud ööd ja päeva õmmelnud mõlemasse maja uusi kardinaid)  ja grillisime ja õlitasime saunalaudasid ja olime muidu hirmus asjalikud. Vahepeal käisime linnas, koristasime kodu ära ja võtsime mu isa sappa, kes enne andis loengut Mainoris oma tudengitele. Siis kiire poepaus. Kaks autot lookas heast-paremast kärutasime taas suvilatesse. 


Plaan oli esimest korda ööbida mõlemas majas. Ellu jäime. Õhtul chillisime ja grillisime ja asjatasime veel ning siis tuli öö. Veidi jahe oli, aga no tegelikult mõnus magada. Mets on vaikne ja õhk värske, lihtsalt peame oma padja-tekimajandust veel tuunima. Ehk ütleme nii, et seda saab veel täiustada. 


Pühapäeva hommik algas sellega, et mul läks uni kell 8.20 ära. Taavi tegi mulle kaminasse tule, istusin kamina ette oma kiiktooli ja sõin banaani ja nautisin hommikut. Teised magasid ikka nagu normaalsed inimesed poole kümneni. Hommikusöök oli õues. See oli nii mõnus, kuigi tsipa jahe oli veel. Aga vähemalt ei sadanud :D


Seejärel hakkas Taavi taas ehitama ja meie rehitsesime ja põletasime suure hunniku pappi ja muud lehepudi ära ja grillisime ja olime muidu asjalikud. Peale lõunagrilli saatsime mu vanemad Tallinna poole teele ja siis ma veel vedelesin päris mitu tundi niisama.


Õhtul jätsin musuga hüvasti ja lendasin linna. Taavil on esmaspäev vaba päev ju...aga mul ei ole :(


Kokkuvõtteks: oli mõnus nädalavahetus ja seda on tunda (ma istun siin arvuti taga ja haisen nagu grillahi). Me saime suvilas palju vajalikku teha. Ilm oli hea. Vaatamata sellele, et ma teadsin, olin ma ikka ja jälle megaüllatunud kui kiirsti ja ilusti ja lahedalt Taavi puitu käsitleb ja sellest mööblit teeb. No ulme. Ma sain sauna eesruumi, köögi, riiulid ja üldse müstika! :D Järgmine nädalavahetus on aga veidi erinevam- meid ootab kõige muu seas ja Rammsteini kontsert. Ehk siis elame näeme seda peent värki.

Lisan mõned pildid, muidu ei jaksa enam keegi seda lugeda :D





Paadisilla all kasvav väike samblake, mis kõnetas mind täna hommikul.

Hooletu redel, mis peale kaevu puhastamist aias vedeles.

Minu lemmiklõhn...

Sellise vahva kingi saime Taavi sõbralt.

Abikäed on kõige paremad käed.

Sauna eesruum ja meie udupeened veeämbrid ( Mööbliait)

Kui palusin isal vana veneaegse peegli garaazi viia, haaras Taavi selle tal käest ja marssis eemale. 10 minuti pärast oli seinal vot nii stiilne peegel koos riiulikesega (A) meie sauna eesruumis.

Oi me õlitasime kõik sauna ära...

Isegi dušš sai ülesse :)

Minu tänahommikune idüll (pilti tegin õhtul) ehk kamin ja mu võrkkiik.

Navitrolla linade vahel möödus minu esimene öö suvilas.

Üks paljudest uutest kardinatest :) 

Saetud puru.

And action.

Isegi lilled said rohitud tänu mu emale.

Taavi töö- ja söögiriist suvilas. Kahvlit ta ei tunnista :D Suppi pole ma seal veel serveerinud :D

Minu uus köök! Ainult kardinakesed tuleb veel ette monteerida ja kraanikauss osta (A)



Aa, aga kuulge, rabarberikisselini ma ju ei jõudnudki. Hahaha. Suvilast võtsin koju rabarberit ja keetsin kisselli. Suhkrut panin vähe ja see tuli hapu. Aga ikkagi hää. Vot. Nüüd on lugu räägitud algusest lõpuni :D


 CIAO!


5 kommentaari:

  1. kuldsed käed :) väga lahe!

    VastaKustuta
  2. Kui rabarberikisell ei oleks hapu siis ta ei oleks rabarberikisell ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hahah, nojaa, aga minu oma sai ikka eriliselt hapu :P

      Kustuta
  3. Sul on fotograafia peale käppa. Iga foto oleks justkui vastu vaadanud, et neid ikka sügavama pilguga silmitseksin.

    VastaKustuta