kolmapäev, 12. detsember 2018

Butterfly Graden

Hei,


Üks lihtsalt vahva koht, mida tahan Teiega jagada.





Viimasel visiidil Tallinnasse, käisime ka T1 Mall kaubanduskeskuses. Uhke, aga pooled poed on ju veel kinni. See oli jama. Põnev on seal see, et on mitmeid uusi poode ja poekette ja suur hulk põnevaid söögikohti.


Minu jaoks oli uus ja põnev kogemus Butterfly Garden, ehk siis liblikate aed või noh, tuba. Tuba iseenesest pole suur ja on täitsa roheline. Põrand ja seinad ja puha. Ja sinna tuppa saab läbi hästi kinni hoitud kardinate, sest selles toas: lendavad ringi vabalt suured ja ilusad liblikad! Selles toas saab uudistada liblikate arengut ja see on põnev.





Muidugi ei tasu sinna nüüd ülisuurte ootustega minna, sest tegu on siiski ühe toaga, kus lendavad mõned ( no ma pakun et 10 ja 20 vahel) suured liblikad. Aga need olid nii ilusad ja üks töötaja pani ühe liblika mu õlale. See oli nii vahva :) Roosi küll väga asjast aru ei saanud, aga vahtis ikka ringi.





Esialgu ta muide ehmatas ka sinna sisenedes. Ju oli liiga roheline kõik.






Info selle kohta leiad SIIT.





Seda veavad vene rahvusest inimesed, seetõttu on enamus info venekeelne. Meelsasti rääkisid nad seal ka vene keeles, aga tundus, et oskavad eesti keelt ka :D Pilet oli 7euri per inimene ja Rosana sai tasuta sisse. Käru sai sinna ette hoiule jätta ja väljudes kontrolliti meid üle, et ega liblikaid meil peal ei ole.





Soovitan minna! 




2 kommentaari:

  1. Kui T1-s käisime, siis mõtlesime ka algul, et äkki läheks, aga suht palju minejaid oli. eks edaspidi ehk, võibolla on selleks ajaks neil seal midagi laienenud ka vms :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma kahtlne, et nad liblikavärki laiendavad. Või mõtlesid T1? :)

      Kustuta