teisipäev, 7. november 2017

Kas Sa seda lugu tead?

Hei,


Tänu oma dekreedile avanes mul võimalus käia sellises huvitavas kohas nagu MILA Studio Cafe & Shop´is trühvlite valmistamise näidistunnis.



Kaks õnnelikku osalejat.



Põhimõtteliselt oli tegu workshopiga. Olin juhuslikult selle ürituse FBs leidnud, kui skrollisin seda kohta seal mille nimi on ´Events near You´. 




Need on meie värskelt tehtud apelsinitrühvlid.



Hommikul veel ei olnud ma kindel, kas sinna lähen. Saatsin Kadrile, et kas lähme ja see hull oligi nõus. Kuigi tal oli kohe peale tööd minek jne. Ma sisimas isegi mõtlesin, et oleks tore üks õhtu niisama kodus ka vedeleda, aga nojah. Kui Kadri juba nõusse jäi, siis ikka. Laiskus is overrated.


Helistasin ja registreerisin meid ära. Kohti oli. 


Meil oli plaan enne hiinakat söömas käia ja siis koolitusele minna. Mõeldud tehtud. Kvartali CHIs saime seekord toidu kiirelt ja oli päris maitsev. Vahelduseks proovisime riisi tomati ja seentega ja krõbedat meekana (no see küll vahelduseks ei olnud, see on must-be hiinakas :D) ja küüslaugunaani, mis ei olnud üldse küüslaugune. 




Meie hiline lõuna Kvartali CHIs.


Kõhud täis ja tuju hea, sõitsime Ülikooli tänavasse. Parkisime ära ja olles eelnevalt guugeldanud asukohta, leidsime selle MILA stuudio ilma raskusteta üles. Tegu on väga armsa, stiilse kohaga, millest ma pole enne mitte kui midagi kuulnud. Kohvikuna nad enam ei teguste. Küll aga rendivad ruume üritusteks jms. Tegu väga stiilsete ja hubaste ruumidega. Soovitan.

Kuigi koolitusel oli kavas ka tee, vesi ja õunad, tellisime Kadriga endale sojalatted, mis olid väga mõnusad. 





Meie soja-latted.


Koolitus algas kohe sellest, et kätte jagati kolm retsepti ja näidisena hakati kohe otsast pihta, ehk trühvlisegu tegema. Ma olen küll varem retsepti järgi trühvlilaadset värki teinud, aga see oli ju täitsa päris! Samm-samm haaval tegime läbi kogu protsessi ja saime küsida ja arutleda. Samuti saime soovitusi alates šokolaadifirmast kuni karbikesteni, kuhu neid pakkida saab.
Väga armas koolitaja ja põhjalik info. Lõpupoole saime ka omale trühvleid koju kaasa osta ja veel rääkisime šokolaadi/kakao ajaloost ning doTerra looduslikest õlidest. 




Enamus tööst tehtud ja teepaus. Pallikesed veeretatud ja eelnevalt kaalutud. Jäänud vaid kaunistamisrõõm.


Mina trühvleid šokolaadi sisse kastmas


Ettevaatust-värskelt värvitud :D


Peened riistad šokolaadi käsitlemiseks. Ei ole niisama kahvlid köögisahtlist.


Teised grupid tegid teise maitsega trühvleid. See on vist laimi-chilliga :)


Kui ma alguses arvasin, et ah, miski võrkturundus on ka sisse surutud, siis oh ei! Väga mokaotsast lihtsalt tutvustati doTerrat. reaalselt nagu 5 min. 




Saime miski kataloogi ka näpu vahele, enne kui ära läksime. Plaanin seda kindlasti uurida, sest looduslikud õlid on tõesti head.


Selliseid saime pärast kaasa osta. Neid mis me ise tegime, need pidid alles tahkuma veel ju...


Isegi HelloKitty vorme kasutades, saab sellist kunsti teha.


Soovitan Teil ka FBs nende üritusi jälgida. See vähemalt oli meie meelest väga põnev ja asjakohane. Järgmine asi pidi olema miski aroomiteraapia variant. Jällegi tundus põnev, aga mina jätan vist vahele, sest tegu oli novembri lõpuga :D 





1 kommentaar: