esmaspäev, 11. veebruar 2019

D GIVEAWAY!

Hei,


Kuni 26 veebruarini on Sul võimalik osa võtta megalahedast loosist, mille auhinnaks on suur komplekt tooteid kogu perele - see sisaldab 3 purki D-vitamiini õlikapsleid 1200, 2500 ja 4000TÜ, 1 pudeli laste D-vitamiini tilkasid musta köömneõliga. Nagu WOOOOWW! Selleks mine minu FB lehele ( siin on ka üleval valikus FB)  ja jaga vastavateemalist postitust! Ja ongi kõik! Isegi kommenteerima ei pea ( ära lase end häirida, osad on seda siiski teinud). 




Foto: Mariko Passel

Komplekti väärtus on pea 85 eurot!!



Minul juba on selline: tahan Sinule ka loosida!!!


Mina ise söön ikka koguaeg vapralt D-vitamiini ja pisteliselt ka muud head kraami. Raseduse ja imetamise ajal olin tarbimise miinimumi viinud ehk imetamise ajal tarbisin miskit ökomökot ja rasedana sõin ainult neid vitamiine ja toidlisandeid ja osalt ka ravimeid, mida arstid käskisid :D Minu põhimure oli laps vs lisaained. Aga nüüd: kui ma enam ei imeta. Kõike söön ja võtan ja suure hurraaga hakkasin täitsa mingeid suvalisi vitamiine võtma, mis mu teele sattusid ( sest kui sa peaaegu 2 aastat püüad olla ökomöko ja siis äkki avastad, et Sa võid endale kõike lubada alates alkoholist lõpetades Ibumetiniga- Life is good :D). Nojah. 





Ja nüüd, läbi Taavi tuttava, sattusid mu teele need vahvad vitamiinid.





Aga back to the basics.


Miks üldse vitamiine võtta või miskeskus?




Me Roosiga oleme julged ja püüame käia kõikvõimalikes kohtades oma immunsüsteemi tugevdamas. Pildil näide  Eedeni mängutoast.


D-vitamiin on meie jaoks ülioluline ning 90% eestlastest on D-vitamiini defitsiit põhimõtteliselt aastaringselt.





D-vitamiin on ülioluline kaltsiumi ainevahetusele – luude ja hammaste tervisele. Vähem tähtis pole ka asjaolu, et korralik D-vitamiini tase tagab hea lihasjõudluse. Praegusel aastaajal on ka hea teada, et D-vitamiin aitab püsida tervena, sest tugevdab  immuunsüsteemi.





Minu poolt loositavad vitamiinid on mugavad ja efektiivsed õlikapslid. Need,  mis on kõige kvaliteetsema õliga – külmpressitud viinamarjaseemne õliga. Viinamarjaseemneõli on rikas antioksüdantide poolest, mis on kasulikud talvisel ajal nahale. 




No õues käime ka palju. Kes magamas, kes külmetamas :D Stabiilselt.


Lisaks isendale tuleb aastaringselt hoolt kanda ka laste D-vitamiini eest. See on nende puhul, eriti kasvueas laste puhul,  isegi tähtsam. Roosile valisin Ipharma.ee veebipoest d-vitamiini tilgad, mis on eriti nutikad, sest need on köömneõliga. Köömneõli juba vanaemade tarkuse järgi leevendab beebidel kõhugaase ja soodustab seedimist. Eriti mugavad on need ka, sest tuleb kasutada vaid 1 tilk päevas!





Organismi vastupanuvõime tugevdamiseks hakkasin võtma Pro Expert C-vitamiini kapsleid tsitruse bioflavonoididega. Need aitavad ennetada viirushaigusi ja vajadusel aitavad kiiremini taastuda. C-vitamiini tasub võtta kõigil neil, kes regulaarselt trenni teevad. Trenniinimestel on mõistlik kindlasti tarbida üle  200mg , kuna just nii palju on minimaalselt vaja raske füüsilise koormuse sh regulaarse treeningu - korral. Samuti aitab C-vitamiin vähendada väsimust ja kurnatust. Mis nii viga kevadele vastu astuda!  Ka Sina saad endale selle toote osta veebruaris soodushinnaga ipharma.ee e-poest: https://www.ipharma.ee/ee/vitamin-c-pro-expert-citromax-n60-tr-kapslid/





Kasuta maksmisel MINU sooduskoodi PÄIKESEVITAMIIN ja saad oma vitamiinivarusid täiendada 35% soodsamalt! Tegu on tõesti vahva pakkumisega, mida saan Teieni tuua :)





Olge terved! 




2 kommentaari:

  1. Tegelikult võib ka D-vitamiini puudusest väsimus tekkida, selline, mis ära ei lähe. Ise tarbin D-vitamiini ainult seetõttu, et tase oli ohtlikult madal (tervislik tase ≥ 75 nmol/L, mul oli alla 30 nmol/L, mis on puudulik tase). See oli ka ainuke asi, mis mu vereproovis nö valesti oli. Lasin eraldi täisvere uuringu teha, just sellesamase väsimuse tõttu ja mul endal tekkis kahtlus, et organismil on mingist ainest puudu.
    C-vitamiini eraldi ei söö, sest muidu tekkib allergia ehk lähen täpiliseks. Tundub, et toidust saan piisavalt.
    Ma ise olen pigem seda usku, et ennem järgi testida (vereproov), et näha kas tegelikult ka mingisugust lisandit tarvis on.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma muus osas ka pole üldse väga kergekäeline, aga peale seda imetamist ja kõike tunnen, et mu keha laguneb koost :D Ja klientidele soovitan samuti algul vereproovi ära teha, kuid D vitamiin on meie riigis elades suht kindlapeale minek ilma vereproovitagi :D Ilus Eesti kliima :D

      Kustuta