reede, 22. veebruar 2019

Ja ma annan Teile kaasa 35 plus vanusele mõeldud...

Hei,


Käisin mina ühel ilusal päeval natuke shoppamas. Käisin siin ja käisin seal. Käisin iga nurga peal. Eedenis. Astusin läbi ka Holika Holika poest.




Me siin piduhoos Taaviga :D


Mulle iseenesest see firma meeldib ( meeldis :D), seni kuni... 




Hommikune hullamine



Leidsin siis poest paar asja, mida osta, ja sealhulgas nende populaarne ripsmetušš, mis tuleb maha sooja veega. Nii nad seda reklaamisid.


Maksan mina juba kassas, kui kena teenindaja räägib mulle pikalt ja laialt minu valitud toodetest ( mis on väga tore, sest kõike ei viitsi lugeda ja uurida) ja siis teatab rõõmsalt, et paneb mulle kaasa väga head kreemi testrid, mis on siis 35 plus vanusele mõeldud. Selgitab nende kohta ka veel kõik lisainfo ja mis ja kuidas ja...


Mismõttes? Ma ei ole veel üldsegi 35 plus. Ta isegi nagu ei kaalunud varianti, et ma võiks olla hoopis noorem. OMG. Ma olen siis järelikult juba nii krimpsus, et pannakse aastaid juurde. Ja okei, kui see siis kuskil mujal, aga poes, kus nende eesmärk peaks olema müüa... 




Üks kõige lapilisem variant mu näost hullus päevavalguses.


No nali naljaks, aga ma ei teagi kas mulle Holika Holika enam meeldib ( kuigi nende kangast näomaskid on ikka üle prahi head :D)... Haha. Ja see sooja veega mahapestav ripsmetušš oli ka paras jamps. Sest tema hari on ikkagi veider ( muidu nagu tavaline, aga otsast pallike), värvib halvasti ja megasuur surprise: ei tule isegi veekindla silmameigieemaldajaga maha. AINULT sooja veega tuleb tõesti maha, aga iga õhtu ei viitsi ju seda sealt maha mulistada ja rullida. 
Ühesõnaga. Ma olin häiritud. Ilmselt pean endaga tööd tegema. 

Ja see tester oli hea btw, kuigi ta oli 35 plus vanusele :D Haha. Miski teolimaga värk. 




Roosi Eedeni lasteala uudistamas


Mis te arvate, kas teenindavas sektoris peaks vanuse osas klienti meelitama, olema aus ehk küsima või on Teil muud arvamused? Kindlasti ei puutu teemasse alkohol ja tubakas, kus ma olen kindlasti selle poolt, et pigem näitan dokumenti, kui et alaealised seda kergelt kätte saavad.

Krista, kunagi 35 plus.


Ps. panite tähele, ega ma Teie käest üldse ei küsinud, kas ma näen vanem kui 35 välja. Ma ei julgenud :D Ja ega see midagi muuda. Asja jääb mõte jääb samaks.

2 kommentaari:

  1. irw..ups..sorry :D natuke naljakas lugu, aga jah- ta oleks võinud seda teistmoodi teha, a la "vabandust, et küsin, meil on siin mõned testrid, kuid kas võiksite mulle oma vanust öelda..aa oi, hetkel nii noortele on otsa saanud, 35+ 0n vaid alles..ehk tahate oma emale viia? :D " onju ;) sa näed võrratu välja!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Haha, no kas just nii ilusti kõik on, aga ettevaatlikumalt peaks seda vanuseasja kompama küll :P

      Kustuta