pühapäev, 4. detsember 2016

Lubage end tutvustada

Enne, kui kukun seletama, miks ma blogimisega alustasin ja mis ma täna sõin, tutvustaksin ennast paari sõnaga plus tuhat peale :)

Mina olen Krista, sündisin Tartus ja õdesid-vendi mul pole. Minu vanemad on kolinud nüüdseks Tallinnasse, kuid mina olen oma unistused Tartust leidnud.

Kõik kaksteist aastat õppisin ma Mart Reiniku Gümnaasiumis, mille kõrvalt sai käidud nii mõneski trennis ja hobiringis (võistlustants, rahvatants, näitlemine, showtants, kunstikool).
Peale gümnaasiumi lõppu läksin kohe ülikooli bioloogiat õppima. Sai aastake õpitud ja tuli välja, et see pole see. Võtsin kõrvalerialaks psühholoogia. Õppisin veel aastakse ja avastasin, et ikka pole see. Lõpetasin ilusti mõlemad ära ja läksin hoopis Tartu Tervishoiu Kõrgkooli füsioteraapiat õppima.
Aega mul oli õppimiseks, sest alates 16dast eluaastast juhendasin juba vaikselt tantsutrenne ning alates 18st eluaastast hakkasin juhendama fitness-treeninguid. Sellega kaasnes kohe ka EEVLis paberite tegemine ning asjade ametlikuks muutmine.
Aastatel 2000-2016 oli mul au tantsida Karin Toomi juhendamisel Tartu võrkpalli meeskonna tantsutüdrukuna. Olen vist sellel alal pensionär nüüd :D Pidin loobuma sel aastal kahjuks sellest suure kurbusega, sest no ei mahu enam päevakavasse ja vigastusi on ka nii palju, et need ei luba enam paljusid asju teha. Olen selle asemel liitunud Flight Club postitantsu stuudioga, kus saan käia vastavalt oma hullule graafikule, ilma süümekaid tundmata, et täna trenni minna ei saanud.
Niipea kui lõpetasin Tervishoiu Kõrgkooli, sain kohe tööle ilma mingi vaevata OÜ Tartu Linna Polikliinikusse, kus tegin oma praktikaid ja kus on lihtsalt SUPER inimesed tööl.
Paari nädala möödudes sain pakkumise Arctic Sport Clubi, mida ma vaagisin kaua ja kuhu ma läksin tööle esiti nutuga, sest sellega kaasnes suur muutus minu elus. Pidin loobuma kõigist (neid oli 6)  spordiklubidest, kus senini olin töötanud ja mis olid mulle väga armsaks saanud ja keskenduma 100% Arcticule. Esiti tundus asi hull, kuid nüüd tagantjärgi- paremat otsust ei olekski saanud teha. Armastan oma hullu tööd Arcticus ja vahvaid kolleege, kes teevad alati tööpäevad rõõmsamaks. Arcticus on mul põhitöökoht ja ametinimetuseks on fitness-juht. See tähendab, et majandan kõigega, mis puudutab treeningute ja treenimise osa. Samuti juhendan seal natuke vesiaeroobikat ja saalitunde. Juhtub, et ka mõned valvetunnid jõusaalis ja personaaltreeningud. 
Samal aastal, ehk ikka see 2013 alustasin tööd ka Viljandi Kultuurikolledžis lektorina. Hull mõte. Minu mentor ja ideaal Kaja Hermlin oli mind sinna soovitanud ja ma hull võtsin vastu ka. Tundus hea mõte :D Juhendan seal kahte ainet tantsutudengitele. Sügiseti anatoomiat ning kevadeti painduvuse aluseid. Tegelikult on see vahva ja tudengid veel vahvamad. Nad on nii vahetud ja elu täis, vaatamata sellele, et minu tunnid on seal koguaeg laupäeviti. Mulle meeldib seal käia.
Samuti olen alates Tähtevere Tantsukeskuse avamisest juhendanud seal erinevaid tantsutunde ning teen seda siiani. Mõnus keskkond ja toredad inimesed.
Hobide osas lisaksin veel selle, et alates eelmisest aastast tutvusin väga laheda seltskonnaga ehk liitusin Fotoringiga (fotoring.blogspot.com ) et veidigi tutvuda oma ammu kodus vedelenud Nikon D3000 ga. Tundub, et see läks asja ette. Selle eest lähevad suured tänud Margit Pinnarile :)
Ja kodusest elust: mul on kaks kassi ja üks tätoveerija (Hr. Unt isiklikult) ja nad kõik on mulle megakallid :*

Nii, aga esimeseks korraks küll aitab. 


Head teist adventi ja lugemiseni! 



Pildi tegi Merle Värv, stuudios Legend.

4 kommentaari: