esmaspäev, 6. veebruar 2017

Mis saab kolme kuu pärast?



Hei,


Näitan elumärki ja kirjutan sellest, mis plaanid on mul järgmise kolme kuu jooksul selle särava preilnaga, kelle nimi on Kadri ja kes võitis Arcticu FB mängu ´Alusta arukalt Arcticuga´ kolmeks kuuks tasuta personaaltreeneri ja spordiklubi pääsme.


Siiamaani on väga fun olnud, vähemalt minul. Me alustasime vestlusest, kus tutvusime veidi üksteisega (valdavas enamuses siiski mina Kadriga) ja veendusime, et meil ikka on samad eesmärgid ja nägemus kogu asjast. Oligi! Peale esimest kohtumist, lubasin Kadrile teha toitumissoovituse 14ks päevaks. Aga kuna ta pidi selle kätte saama alles paari päeva pärast, kuni me taas kohtusime, pidi ta ise vahepeal omast arust nii tervislikult sööma, kui ta vaid oskas. Juba see oli hea start, sest ta tõesti sõi kaks päeva täitsa asjalikke asju ja saatis mulle neist kõigist pilte. Viimane lugu toimib meil vähemalt siiani. Kadri saadab mulle min 3x päevas oma toidukordade pilte, vahel ka oodete pilte. JAH, meie kasutame siiski oodetega toitumisskeemi meetodit, mitte ei lähe iga uue hullusega kaasa :P


Kadril on pikad päevad, ta käib nüüd tööle koguaeg jala ning ooted kuluvad tal asja ette ära. Seda enam, et nad on tervislikud ja vitamiinirikkad. Kadri kasutab PolarA300 kella, ja mina jälgin teda ka PolarFlows. Tundub hull eksole? Aga ma ei tea, ta pole siiani eriti virisenud. :D Good for me :D


Mitte köievedu aga kettavedu meil siis :P


Ahjaa, lisaks söömisele ja jala käimisele ja jubedale kontrollile, teeme me vahepeal trenni ka :D Kadri on juba katsetanud päris mitmeid erinevaid rühmatreeninguid ja basseinitunde. Ta on samuti veidi tuttav SYNRGY360ga ning jõusaalis oleme hetkel vaid ellipsit proovinud. Selle asja klaarime kohe homme hommikuses jätkutrennis ära. Eelmine nädal katsetas Kadri ka elus esimest korda SUP treeningut, kus me siis tegime personaalse tunni surfilaual. Ta oli väga tubli ja me saime teha isegi veidi keerulisemaid harjutusi, sest ta sai sooritusega suurepäraselt hakkama.


Juhin tähelepanu oma vasaku käe sõrmele :D (muudkui õpetan)


Mis meil eesmärgiks on? Meie eesmärgiks on saada veel säravam, tervem ja treenitum Kadri. Eks ikka võib ju alati sõnastada ka, et kilosid ja sentimeetreid vähemaks, kuid meie põhiline eesmärk on see, et Kadri tunneks end oma nahas VEEL paremini. Oleks veel rõõmsameelsem ja naudiks elu veel rohkem.






Kadri esimene trenn ja minul oli tol päeval käimas siis juba kuues või seitsmes. (näost näha) :P


Millised on meie erialased eesmärgid? Süüa tervislikult ja kvaliteetselt ning treenida mitmekesiselt arvestades Kadri liigeste eripäradega. Vältida ülekoormust ning üleväsimust. Kvartali märksõna: stabiilsus.


Muutused ei toimu üleöö, aga järjekindlus viib sihile. Seda enam, et umbes selle ajavahemiku järgi ootab Kadrit sünnipäev, ehk on topelt vahva nautida oma saavutatud eesmärke.


Lisan paar fäänsit pilti ja ühe esimestest harjutustest, millega Kadrit rabasin :D



2 kommentaari:

  1. whoop whoop aasta möödas nagu niuhti :D
    tead vaatan pilte ja no on ikka vahe küll :D

    VastaKustuta