pühapäev, 2. aprill 2017

Meie teistmoodi pühapäev

Hei,


Täna oli meil täitsa teistmoodi pühapäev. Magasime kaua ja hommikul viitsisin mina isegi putru kodus keeta. Seda juhtub väga harva, aga täna oli pudruisu, ja kuna ärkasin enne Taavit, siis pidin selle kuidagi kodus välja võluma. Ja nii saigi. Endale tegin putru, Taavile praadisin hiljem mune. Olin täna kokkamislainel :D

Minu hommikupuder, kuni Unt magas. 


Startisime kodust ja otse Bauhofi, ostsime endale ajutise grilli ja pikendusjuhtme. Tegime Bauhofi kliendikaardi ka, kuna ilmselt hakkame seda sagedasti külastama :P


Grill turvavööga tagaistmele kinnitatud, põrutasime suvilasse. Päike paistis ja täna oli ideaalne ilm. Mina haarasin kohe oma uhiuue reha, mille me suvilas soolaleivakingiks saime ja kukkusin rehitsema. Suure suuga lubasin terve krundi ära teha. Haha. Kaks ja pool tundi hiljem ja umbes pool krunti riisutud. Nojah, järgmine kord teen teise poole. Asi on tegelikult nii, et seda pole keegi mitu aastat riisunud ja nüüd on neid lehti seal hirmuspalju.  (Ehk ausõna ma ei olnud laisk). Taavi asjatas midagi saunas teha akutrelliga (ma küll vaatasin, aga täpsustada ikka ei oska, mis ta seal tegi :D)

Minu truu kaaslane :D


Taavi grillis ka samaaegselt meile liha. Mina olin meile veel abruusi optimistikult kaasa ostnud, aga ei viitsinud sellega seal mäkerdada ja nii jäi.

Unt liha taltsutamas
Grillribi


Kõht liha täis ja päev õhtus, aga päike ikka paistis veel nii kutsuvalt. Jalutasime järve äärde ja peesitasime seal oma 10-20 minutit.

Me püüame musi teha, vee peegelduse pealt on näha :P
Unt on soojavereline(võtab päikest), mina külmavereline (mul on seljas talvejope). Aga asi klapib hästi :D


Tagasi tulles tegime veel ühte ja teist ja oligi kell sada ja hakkasime linna sättima.
Ahjaa, rehitsemise vahepeal lihvisin ma ühte lauda ja püüdsin pitsi ja valge spreivärviga seda tuunida Taavi õpetussõnade kohaselt. (olin seda ideed kuskil netis näinud). Noh, ütleme nii, et saab ka paremini, aga noh jah. Lisan paar pilti ka. Taavi lohutas mind, et laudasid on meil suvilas veel ja ma saan veel ja veel katsetada seda värki. Kavatsen ka. Sest mu meeles on pitsimuster väga kena. 

Vol.1 Liivapaberiralli
Vol.4 Pitsimuster jäi lauale. Kasutasime vana kardinat ja valget spreivärvi (Prismast).


Ütleme nii, et peale tänast alles hakkab see suvilatunne tekkima. Maal on mõnus.
Ma nautisin väga täna õues olemist, männimetsa ja lehtede lõhna, mida riisusin. Ma nautisin seda tuult mis mu juuksed sassi ajas ja seda päikest, mis mind soojendas. Ootan juba väga järgmist korda, mil suvilasse lähme.

Minu tänane lehehunnik, mille kokku riisusin. Ja hunniku teiselt poolt leidsin üllatuse.
Vot selline üllatus, Kühveldasin tema ümbert oma lehed pärast ära. Ma kohe ei märganud.


Õhtul shoppasime toidupoes ja tegin kodus veel shokolaadimuffineid ja tortillarulle. Ma ei tea, ju see värske õhk ajas mu sassi ja pani mu kokkama :D 

Minu muffinid, põhjas shokolaaditükid :P


Vot, aga olge mõnusad ja kirjuatge ja joonistage ikka mulle ka. Mulle väga meeldib Teie ettepanekuid ja arvamusi lugeda :)


Ilusat kevadet!  

Taavi ostis mulle maasikaid ehk ma kohe üldse ei kurda :P











4 kommentaari:

  1. väga usin olid, kes siis sedasi puhkab? :D ja see pitsi asi on väga põnev, tubli (Y) sa ikka tead, et sa saad kardina katuseräästa alla kinnitada ja suvila ka mustriliseks teha, eksju ?! ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hahahaa, seda nüüd küll, aga enne pean ikka laudade peal harjutama :D

      Kustuta