neljapäev, 8. juuni 2017

Kuidas me otsustasime sõbrannadega Tartu kohvikuid järjest testima hakata.

Hei,


Teen ühe postituse sellest, kuids me otsustasime sõbrannadega, et püüame iga nädal üks kord koos kohvikus käia ja seda just erinevates kohvikutes.


Start oli eelmisel nädalal, ehk võib julgelt öelda, et tegu on mõnusa suvise ettevõtmisega esialgu.
Esimene koht kus me käisime eelmisel nädalal oli Vassilissa. Vana hea. Valisime selle, sest see on minu töö lähedal ja ma ise pakkusin selle välja. Mulle maitseb sealne köök. Tavaliselt on Vassilissa rahulik ja vaikne ja seal pole palju rahvast. Aga vot tol õhtul kui me sinna minna otsustasime oli ta pungil täis ja saime viimase laua ukse juurde. Ootasime oma toitu 45 minutit. See ei ole üldse tavaline. Enamasti saab Vassilissas suht ruttu süüa. Aga nagu ikka oli ootamine väärt. Tüdrukud võtsid mõlemad pelmeene. Need on Vassilissas tae-va-li-kud! Ja mina võtsin sõrnikuid. No need on veeeeeeeeeeeeeeeeel paremad. Lõpp hea, kõik hea, aga tol päeval pidi ebareaalselt kaua ootama!

Vassilissa Sõrnikud

Eile oli meil juba vol 2, ehk me käisime Aparaaditehases sellises kohas nagu Trikster Tihane. Põnev. Veidi sarnane Aparaaditehasele endale (söögikoht). Ilm oli ilus ja võtsime kõik Fentimans Rose limpsi ja ja rebitud pardilihaga burgerit koos bataadi friikatega. Üks meist sõi kikerherneburgerit, samuti bataadi friikatega. Kõlbas küll. Isegi päris hää oli. Bataadi friikad olid minu meelest magusad, aga teised olid rahul. Sisustus on neil minimalistlik, aga teenindus hea ja suhteliselt kiire. Jällegi jäime päris rahule.


Minu rebitud pardiliha burger bataadi friikatega.


Eile panime pead kokku ja hakkasime järgmisi kohti leiutama, kuhu veel võiks sööma minna. Lähtusime sellest, et kus vähemalt üks meist pole käinud, sest selliseid kohti, kus keegi meist käinud pole, on megavähe. 


Siin on meie esialgne list: Spargel, Karri, Hektor, Fii, Jop Antonius, Saiasahwer ja pinknik Emajõe kaldal, Chez Andres, München, Umbroht, Papa Carlo, Barlova, Himaalaja Jutud, Hõlm, Göök, Polpo, Dorpat, Joyce, Vapiano, Villa Margaretha. Need, kus ma käinud pole, joonin alla.


Mis on Teie lemmik-söögikohad? Näiteks Tartus alustuseks? Või mida veel soovitaksite katsetada?


Ciao! 


PS. KUNA OLEN VIIMASEL AJAL UDU SIIS: Ma ju lubasin loosimise teha ja nüüd teen. Auhinnaks on uus ja väga kena Adidase käekott denim stiilis. Panen pildikese juurde.Loosimine toimub kõigi blogi kommentaaride vahel pühapäeva õhtul 110.06.2017 kell 21.00 Võitja teen teatavaks blogis ja ilmselt jagan ka FBs seda suurt rõõmu, nii et tegudele! :)



33 kommentaari:

  1. Mul on küll kohe hädasti seda kotti vaja. Sain just adi jooksutossud ja korralikul daamil on ikka jalanõud ja kott komplektis :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Votvot, loodame siis, et loosiõnn Sulle naeratab :)

      Kustuta
  2. Kusjuures mina kotti ei tahagi :) Ilus on, aga mitte minu stiil. Mina tahaks hoopis veel postitusi, et teaks kuhu sööma minna! :) Bataadifriikad tundusid väga maitsvad juba, hea promo! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hihihi, selge, kui sa võidad, siis loosid omakorda kellelegi selle välja :P

      Kustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. Proovi Smile Cafe Riia tänaval. Väga hea Armeenia köök. Hartšo ja hinkaalid :) mmmmm...

    VastaKustuta
  5. Kindlasti tasub VSpa restot Joyce aeg-ajalt külastada :) Portsjonid on väikesed, aga elamuslikud. https://www.facebook.com/JOYCErestoran/?fref=ts

    VastaKustuta
  6. Lemmik oli zen-zen, aga see pandi kinni, kahjuks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Njaa. Aga kas see hiinakas n
      Näituse tänaval on ka žen—žen?

      Kustuta
  7. Vastused
    1. Mulle kaa väga meeldib 😇 Itaalia köök kõikse parem!

      Kustuta
  8. Soovitan: Krempel, minu meelest üks mõnusamaid kohti Tartus. Omapärane menüü, tore teenindus ja suhtumine ning avatud köök. Kõik see kokku teeb sellest ühe toreda krempli. Lisaks ka linna suurim kohv ;)
    https://www.facebook.com/KrempelKohvik/

    VastaKustuta
  9. Väga tore, et inimesed aktiivselt kommenteerivad ja pakuvad erinevaid kohti kuhu minna ning see ka super, et lisatakse nende kohtade positiivsed omadused või eripärad miks siis seda kohta külastama peaks :)
    Super on ka see, et teistele korda läheb see lõbus ja põnev ettevõtmine. Kusjuures kui järgmine nädal ilus, siis tõesti saab ka välialal kaasa ostetud kraami naudiskleda ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, kuigi kas me nüüd seda Fiid ei pidanud ründama? 😂

      Kustuta
  10. Kvartali keskuses Chi, kui head hiinakat tahad ja Tasku keskuses DaVinci ka pàris mônus. Endiselt minu lemmik salatikoht Crepp ja proovida vôid ka Sheriff Salooni😊

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Chi hea. Da Vincis olen kaks korda käinud ja jubehalba teendindust saanud, kuigi toit oli normaalne. Üks kord kui sain selle, mis tellisin.Teine kord toodi mulle see toit, mida ma polnud tellinud. Creppi katsetan ja Sheriffis olen mitu korda täitsa mööda tehtud liha saanud. Aga võtan Su soovitusi arvesse. Aitäh 😊

      Kustuta
  11. Minu lemmikud söögikohad Tartus on: Aparaat (burger), Pierre (ahjupasta) ja Kapriis (soe kanasalat).:) Tegelikult on Tartus nii palju kihvte pubisid ka.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud. Ja pubidele ma ei ole veel jõudnud mõeldagi.😊

      Kustuta
  12. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  13. Minu Lemmik söögikoht on 7 päeva

    VastaKustuta
  14. suvisel ajal meeldib mulle ükskõik, kus söömas käia, kus saab vaid õues istuda, sest istuda lihtsalt sedasi hea seltskonnaga kuskil ja nautida head ilma ja sööki, on luksus omaette. lemmik on suudlevad tudengid, selline Tartule tüüpiline ja iseloomulik koht...lemmik on üldiselt asukoha ja hinnaklassi pärast ning muidugi saiakorvikese ja või pärast, mis alati kaasa tuleb :D (no siis, kui ma virutaalselt sult veel saia mugimise peale vastu näppe ei saanud). ilmselt väga ebaoriginaalne koht, mida pakkuda, aga no mis sa teed.. nii on :)
    PS! mulle meeldib, kuidas su postituse alguses on mainitud, et otsutasite tüdrukutega koos kord nädalas kohvikutes käia..ja kohvist endast pole juttugi :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehehee, Suudlevates olid vahepeal päevapraed täitsa okid. Viimasel ajal pole ma sinna sattunud. Ja kui nüüd aus olla, siis kohvini pole me tõepoolest jõunud, ehk sellel nädalal. Esimene kord jõime kõik Borjomi vett, sest see on kasulik ja mul oli janu ja Sigrid tuli trennist. Teine kord otustasime suurejooneliselt kõik roosilimonaadi võtta. Ja kui limonaadidest rääkida siis Gustavi limonaad (see, mis nad ise kohapeal teevad, ja just astelpaju oma) on TAEVALIK! :D

      Kustuta
    2. siis pead mu sinna seda limpsi jooma viima..sest ilma sinuta julgen limpsi vaid salaja juua :P

      Kustuta
    3. Ilma minuta ei tohi üldse limpsi juua Sina :P

      Kustuta
  15. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  16. Elan Saiasahweri lähedal ja vahel käin seal läbi. Saiakesed on head, kui nad on värskelt tehtud. Väga head on ürdi-juustusaiad.

    VastaKustuta
  17. Minu arust parim kohvik on Crez Andre. Kui lähete sinna soovitan proovida Andre brüleed. Parim!
    Kõige paremad on ikka koogikesed. Isiklikult lemmik - Banoffee.
    Edu ja häid elamusi!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, sinna pole tükk aega sattunud. Võtan selle oma listi :)

      Kustuta