esmaspäev, 12. juuni 2017

RAMMSTEIN

Jah, KA meie käisime Rammsteini kontserdil.


Mul olid piletid ammu ammu ära ostetud ja kuigi me kumbki Taaviga pole hullud Rammsteini fännid, siis kontserdile otsustasime ikka minna, kuna kui tihti ikka Eestis mõnda põnevat ja suurt kontserti toimub. 


Hakkasime pärastlõunal alles Tallinna poole sõitma. Adavere tanklas kohvipeatust tehes andis tunda, et miski kontsert. Seal oli palju rahvast ja maanteel samuti. Aga saime oma kohvid ja jõudsime enne viite juba Tallinnasse. Kuna siis veel sadas veidi, otsustasime aega parajaks teha Lasnamäe Centrumis, kuna plaan oli auto Lasnamäele jätta ja mu vanematel end laululava ette viia lasta. 

Järks, et saada sisse.

Kuue/poole seistme ajal jõudsime Laululavale. Sisse saamiseks ootasime veidike järjekorras. Väravates tehti täiesti olematu kontroll, Ma oleks võinud elevandi ka sisse smuugeldada vist :D Kui saime kohale, siis tegime kiire tiiru, kuni rahvast oli vähe ja vaatasime kus mis asub. Sain oma topsitäie kirsse ja olin endaga marurahul. Aaa, ja pisikesi pontsikuid ostsime ka :D Nad nägid ilusamad välja kui nad tegelikult olid.

Meie pisikesed pontsikud, mis nägid head välja, aga maitsesid tavalisest isegi jamamalt :D


Soojendusesinejate ajaks istusime kõrgemale ja kaugemale murule ja peesitasime ja vahtisime enamasti ekraanide pealt neid. Ilm oli super. Ja plaan oligi istuda kuni on soojendusesinejad, et pärast jaksaks Rammsetini ajal seista lava läheduses.

Nii me seda Puhhi kuulasime :D
Ja nagu pildilt näha, ajas see meile une peale.


Kui enam istuda ei jaksanud, siis sõime šašlõkki, mis oli suht kesine ja läksime endale Rammsteini esinemiseks häid kohti sebima :D Suht hästi saime, läksime umbes 20.45 (Rammsetin tuli esinema ju 21.30) ja saime võrdlemisi lava lähedale ja veidi serva. Oligi hea, mitte liiga hull möll ja siiski nägi oma silmaga nii lava kui ekraane.

Mu tavaline šašlõkk ja mu meelest hapuks läinud salat ja tsipa toored friikad, mida püüdsin ketšupiga tasakaalustada :D Vot see on tasakaalukas toitumine :D
Enne kui Rammstein lavale tuli, kaaeti kogu lava musta riidega, kuni nad end valmis panid ja lava ka.

Rammstein !

Nii me seal seisime :)



Kontsert läbi, laval on kollased töömehikesed a rahvast on ikka megapalju.


Siin on mõned minu klipid Rammsteinist:






Kontsert sai 11.00 läbi ja me saime väravatest ja linnapiirilt välja alles 00.00, aga asi seegi. Püüdsime peatust teha Adavere Statis, aga see oli halb mõte. Esiteks liikus Tartu suunas niigi otsatu kolonn ja tanklas oli otsatu järks nii vetsu kui kassasse. Me isegi ei hakanud proovima, astusime sisse ja kohe välja. 

Olime juba 02.10 vms kodus. Magama sain hiljem, sest püüdsin postitada tagantjärgi oma võitja postitust, sest Rammsteini kontserdil oli väga halb nett. Messenger töötas aga ühtegi saiti lahti ei saanud sh blogspot.ee ei avanenud. 


Aga ma siiski loosisin kella 21 ajal auhinna, seistes tihedalt ja võideldes oma koha eest lava lähedal :D Seega olin ma tubli. Instasse õnnestus mul isegi võitja nimi panna. Haha. Mujale sain alles öösel postitada. Kodust teki alt. 


Esmaspäev tuleb tsipa unine, aga mis seal ikka. Elame üle. Eks siis lähen õhtul vara magama (minu naiivne plaan vol1).


Olge mõnusad! 


2 kommentaari:

  1. Tasakaalukas toitumine... :P Pfff... Ma panen friika ja ketsupi seemned ka kasvama nüüd! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehe. Ma tahan ka neid taimi ss pärast näha 😂

      Kustuta