kolmapäev, 27. september 2017

Fotolaager meie suvilas.

Hei,


Tükike aega tagasi korraldasime meie oma fotoringiga fotolaagrit ja seekord toimus see meie suvilas. Mina käin teadupärast fotoringis ja siin on fotoringi blogi laagri kohta 1 , 2, 3, 4, 5 ja 6.

Ootame külalisi

Jube tore oli. Vaatamata sellele, et esiti tundus, et keegi eriti tulla ei saa, oli meid lõppkokkuvõttes 5 tükki ja see oli juba midagi. Me alustasime oma ettevõtmisega reede õhtul. Õnneks tänu minu udupeenele fotogiidile ja suurepärasele juhendamisele (haha- tegelt oli blind luck), jõudsid kõik kenasti kohale. Alustuseks tutvustasin tulijatele maju ja krunti ja käisime piirkonnaga tutvumas. 

Kerly grupipilti tegemas






Plaan oli õhtul teha töötuba valgusega maalimise kohta ja kuulata ühte ettekannet. Hiljem grill ja saun, millega tegeles mu kallis Taavi, sest mina ise olin hõivatud otseloomulikult fotoringi ettevõtmistega. 

Osa meie ´varustusest´

Mõeldud tehtud. Kuigi ilm ei olnud soe, siis ei sadanud ka, ehk tüüpiline Eesti ilm :) Alustasime oma ettekande kuulamisega lõkke ümber, mis juba iseenesest oli väga mõnus. Sellele järgnes meie niiöelda töötuba, kus läksime laiali ja igaüks püüdis teha mingeid lahedaid pilte valgusega või valgust ära kasutades pimedas metsas/öös.

Merili loeb ettekannet lambivalgel :)

Siis kui oli juba jahedaks läinud, sai just liha valmis ja sõime mõnusasti kõhud täis ja algas saunatamine. Väga mõnus ja pingevaba õhtu oli. Kartsin küll, et pean muretsema ja sebima, aga ei pidanud üldse ja kõigil oli kõik vajalik kaasas ja mul oli 0-muret.

Lõkke juures oli mõnus.

Õhtul käisime ise ka saunas ja saime isegi 12/1 ajal magama. Hommikusöök oli plaanis 9 paiku. 


Seegi läks plaanipäraselt. Ilm lubas meil hommikusööki õues süüa ja siis kuulasime teist ettekannet loodusfotograafia kohta ja saime taas arutleda ja uusi asju teada. Sedagi saime teha õues, sest siis veel kannatas :) Lõunapaiku oli meil metsamatk Vapramäe matkaradadel, kus siis veel klõpsisime pilte teha ja oli väga muhe. Niipea kui me autoparklale lähenesime, hakkas sadama. Ilm soosis meie ettevõtmist 100%liselt, kui nii võib öelda. 


Mina pole enne fotolaagris käinud, ega seda korraldanud, aga jäin sellega üdini rahule ja teine kordki!


Siin siis allpool mõned fotod kaameraga ja ülevalpool mõned telefoniga (elu-olu pilte teen mina, suur amatöörfotograaf, ikka oma kalli Huaweiga) :)

Peegelkaameraga saab ka selfisid teha.

Lõke

Valguse töötuba vol 1

Valguse töötuba vol 2

Valguse töötuba vol 3

Valguse töötuba ja Krista feil (aga teema oli peitus)

Valguse töötuba

Vapramäe matkaradadel

Vapramäe matkaradadel

Vapramäe matkaradadel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar