reede, 15. detsember 2017

Beebikino, kas sihuke asi on olemas?

Hei,


No ei ole midagi teha. Osad postitused lihtsalt tulevad titeteemalised. See on paraku mu elu sisu praeguses eluetapis 24/7 :D






Käisin eile esimest korda elus, nagu Rosanagi, beebikinos.


Valituks sai Apollo beebikino ja miski täiskasvanute film. Muidu sai beebikino raames valida kahe filmi vahel. Üks oli multikas ja teine täiskasvanute oma. Kuna Roosi on veel nii väike, siis otsustasin selle filmi kasuks.


Kuigi mu sõbranna kutsus mind sinna ja julgustas tulema, ei riskinud ma ainult Roosiga kahekesi tulla. Olin omale ema Tallinnast appi tellinud, et seltsis segasem. Täitsa vajalik oli. Sõbrannal on laps suurem ja ta oli üldse teisel seansil-multikat vaatamas. Kogu see majandamine ja turvahällivärk ja riiete värk ja siis kui tahad veel midagi näksi osta. Üksi oleks see ikka suht ulme mu meelest. Või olen mina selles multitasking-mom asjas veel väga võhik. Kahekesi oli hea. Üks käis vetsus või asju ostmas, teine istus kogu varandusega diivanil ja ootas.


Nagu ka naistekal nii ka beebikinos oli juba kell 10.00 toodete tutvustus. Seanss ise algas 11.15. Meiegi jõudsime 10.15 ajal kohale ja uudistasime neid paari letti, mis seal väljas olid. Jällegi mu meelest vähe. Oli Oriflame ja Avon, Good Gout, SebaMed ja miski mähkmetefirma. Ja oligi vist kõik. eeskujulikult peatusime iga leti juures ja osalesime loosides ja ostsime beebitoitu (mulle, sest Roosi on veel liiga väike) ja ühe lasteraamatu ja tutvusime Sebamedi ja uue mähkufirmaga. See kõik võttis max 10min :D Rahvast oli päris palju ja teate mis vä? Seal on olemas käruparkla :O Mugav, loogiline, aga mind ajavad veel need asjad itsitama. Ma pole nii pikalt praktiseerinud seda emavärki, et need mulle normaalsed tunduks.




Ostsime Roosile raamatu

Ma ostsin meile emaga need paaristooli istmed. Nagu diivanid. Ma ju ei teadnud, kuidas see kohavärk on ja mõtlesin, et seal rohkem ruumi. Piletit ostes sain teada, et beebikinno müüakse kohti üle ühe. Päris mõistlik, sest lisatooli ongi vaja kas asjadele, või lapsele, kui ta juba suurem.


Muretsesin küll, et ei tea mis saab ja äkki me saame üldse vaid 15 min olla ja Roosi hakkab jaurama, aga ei. Roosi magas nagu ingel. Filmi keskel sõi kõhu täis ja magas edasi. Väga hästi läks selle asjaga. Mina sain aga oma esimese avalikus kohas imetamise kogemuse kätte. Mässasin salliga nii- ja naapidi ja sain asjad aetud, aga no ütleme nii, et see pole minu teema. Vist ei hakka kunagi olema. Kuigi pimedat kinosaali ei saa vist avalikuks kohaks ka nimetada, seda enam, et seal ainult emmed beebidega olidki, kes ka imetasid, kui selleks vajadust oli :D Nojah.


Kinoistmel ootas igat külastajat üks ajakiri ka ( vist Apotheka oma, sest Apotheka pakkus ka miskit soodukat kinokülastajatele). Enne filmi loositi ka auhindu. Meie küll ei võitnud, aga vahva ikka.


Olles kodune emme, arvan, et see on tore, et kinod selliseid asju korraldavad. Aga mingi hetk filmi keskel ikka kõik lapsed jaurasid ja kisasid ja lidusid ja oioioioi. Seega vaikusearmastajatel ja short-tempered inimestel ma sinna minna ei soovita. Paar üksikut issit oli ka kaasas, aga enamasti oli näha emmesid, kes olid omavahel sõbrannad.





Kõrva taha panin ka selle, et osad olid mitte kärude ja turvahällidega, vaid lapsed olid kas kandelinas või kõhu peal kotis. Päris mugav variant kinos (Y). Meil on ka ErgoBaby, aga peame sellega veel harjutama, enne kui kinno saame minna. Ps. Ma muide tellisin endale internetist sellise uhke pusa, millel on kõhu peal lisaosa, et laps koos kandelina või kotiga ka ära mahuks. Ootan seda põnevusega :P


Nii, sellega mu beebikino arvustus lõpeb. Saaks paremini, aga oli ka nii täitsa tore ja kindlasti on see parem, kui niisama kodus passimine. 

Peabki end sättima hakkama, et õue jalutama/kärutama minna kui Roosi ärkab. ei mingit niisama kodus istumist! :D Ehk Teie ka: marss trenni või õue! 

Olge mõnusad ja andke teada, kui titeteemad liiga intensiivseks ja igavaks lähevad. Mul on ausõna muid asju ka millest kirjutada :D

 Ja muide, filmi nimi, mis me vaatasime oli: ´See on alles algus´. Hehe. Nii paljulubav ja mitmemõtteline :D Lahe!

4 kommentaari:

  1. Mulle meeldib, kuidas sa tihti alustad teemat, et noh tuleb jälle titapostitus... no las ta tuleb. tead kui tore on sedasi sellest osa saada, vaadata kuidas sina ja Roosi ajaga kasvate ja arenete..ja siis näiteks paari aasta pärast tuled siia ja loed oma esimest beebikino ja mõtled et "pff, vaat kui proff ma praegu olen, iga nädal kino". see on täitsa ok et siia kogu selle arengu ja seiklused kirja paned. arvatakse küll, et tähtsad asjad iial ei unune, aga tegelt on hea kui ka sellised "pisikesed" asjad on kuhugi kirja pandud sest mingi hetk on see ju nii loomulik ja tavaline osa, et sa enam ei suuda meenutadagi, kui naljakas oli esimest korda avalikus kohas tissitada, ümberringi teised tissitamas.. :)
    (ma pole üldse kindel, et mu jutu point kirja sai :D )

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Haha, vast ikka sai. Ma jah ei tahtnud oma blogi beebiblogiks muuta, aga paratamatult ta praegu sinnapoole kisub jah :D Aga tänud sõber :*

      Kustuta
  2. Esimese lapsega põdesin avaliku imetamise pärast suht palju. Praegu, kui teine beebi on 3-kuune, annan vajadusel süüa ükskõik, kus. Muidugi eelistan privaatseid kohti (õnneks on normaalsetes kohtades spets imetamistoad), aga enam ma vetsu küll ei roni. Ise ju ka vetsus ei söö. Sall jm varustus on kaasas, valin varjulisema koha, riietuse mõtlen ka läbi, nii et keegi infarkti ei tohiks saada. Sügisel, kui tita sagedamini süüa tahtis, toitsin teda üsna sageli spordiraja kõrval pingi peal :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud kirjutamast. Tundub, et teise lapsega ongi emad julgemad ja osavamad ka. Mulle tundub see veel sellise kohmitsemisena, aga siinkohal mängibki rolli vist minu kogenematus 😁

      Kustuta