pühapäev, 11. november 2018

Meie esimene isadepäev

Hei,


Meie peres oli esimest korda siis sel aastal isadepäev. St Taavil oli esimene isadepäev, ja Rosanal ka :)




Hommikuune tegi Roosi ruttu kõhukotis, sest mina küll kärutada ei viitsinud :D


Meil oli master-plan varakult valmis. Lasime issil kaua magada, tellisime Woltiga Kremplist pannukaid ja kuninglikku hommikusööki ja siis 10 minutit enne toidu saabumist ajasime ta üles, viies kingituse voodisse :P




Ootasime et kell rohkem saaks, Roosi ärkab palju varem kui issi :D





Hommikul katsime laua ja lisasime oma eile meisterdatud jõulukompositsiooni :D


Ah et mis me kinkisime? Roosi tegi ise kaardi (oma käpajäljega) ja superissi tassi ja toidulisandid. Ei midagi väga uhket. Et ta ära ei harjuks :D




Head isadepäeva!!!

Meie pere lemmikud pannkoogid on Hansatallist pärit aga millegipärast oli see täna suletud ja pidime alternatiive leiutama. Btw. Hansatalli ei ole Woltis ka. Kuigi olin valmis ka Tellitoidu kaudu tellima. 




Valmis suvilasse minekuks! 


Vot, aga peale hommikusööki hüppasime poest läbi ja sõitsime suvilasse. Selline sügisene grill ja kamin ja chill. Roosi sai teha pika une vankris ja oli väga tore.




Sügisgrill suvepidudest ülejäänud atribuutikaga, sest nõusid pesta on brr kui külm :P



Roosi suvilas, oma rasket elu kaebamas: riidesse tuleb koguaeg panna ja talle see ei meeldi! 


Tagasiteel jäi muidugi Lõunakeskus meile ette ja pidime seal ka kiire shoppingu tegema ja minule sai osaks ka Cafe Latte, ehk yay!




Roosi suvila ust kraapimas :D 


Olen oma jõulukinkide meganimekirjaga ka ühele poole saamas. Paar kinki veel. Siis saan hakata pakkimisele mõtlema. Ja kaartidele. Olen sel aastal hiline, aga naudin asja täiega. Mulle NII meeldib kinke teha ! :)




Ja suvilas oli meil selline üllatus. Kommipuu küljes oli mõni komm veel alles ja nüüd ei olnud enam pabereidki. Well done hiired!


Ilusat isadepäeva õhtut kõigile! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar