neljapäev, 12. jaanuar 2017

Mina ja ILUmaailm

Hei,

Seekord kirjutan vastavalt lugejapoolsele ettepanekule. Nimelt, otsustasin kirjutada, mida kõike ma põhiliselt ei tee ja siis mõne asja mida ma tegelikult igapäevaselt teen. Ma ei nimetaks küll ühtegi tegevust päris ilurituaaliks, aga...

Alustaksin hommikust. Nägu pesen puhta veega ja kuivatan. Vahel juhtub, et kreemitan ka nägu kui viitsin. Vahel on selleks näokreem ja vahel (ärge nüüd kurjustage) ihupiim. Kuna mul on atoopiline dermatiit, siis enamus kehakreemid on mul väga naturaalsed või apteegi omad. Hommikuti värvin peaaegu alati ripsmed ära. See on selline almost MUST BE. Aga ei jää mul kuskile ka ilma meigita minemata. Edasine on sõltuv mu peegelpildist- kui olen väga väsinud näoga ja rohekas (juhtub vahel, kui pean palju vara ärakama), siis läheb kerge BB kreem ka näkku.
Päeva jooksul ma näoga miskit suurt ei tee. Ehk meiki ei uuenda ega muud... Küll aga kreemitan ma päeva jooksul väga mitu korda oma nahka. Eriti käsi ja kaela ja eriti talvel. Mul on kreemid igas töökohas ja käekotis ja igalpool. Enne kui kuskile väljun on põhiasjad minu jaoks alati: telefon, laadija, kreem ja autovõtmed ja rahakott :D 
Õhtuti on mul rohkem majandamist vannitoas. Nimelt kasutan hammastepesuks WARPAINTI ja siis lõpus veidi hambapastat. Peale igaõhtust meigieemaldust ja näovee/mitsellaarvee rallit, kasutan silmalaugudel YXES seerumit, et mu oma ripsmed pikad ja ilusad oleks. 
Kuigi on mul endal olemas küünte geeliga katmise varustus, ei tee ma seda antud hetkel. Vahepeal kasutasin pikalt, nüüd puhkan ja kasutan tavalist küünelakki.
Küüsi pean lakkima peaaegu iga päev, sest mul küünelakk lihtsalt ei püsi! Taavi  naerab täiega mind. Kas Teil püsib? Kasutan ilusti alus ja pealislakki ja kõike muud ja no max 1,5 päeva. Siis juba kuskilt miskit narmedab. Võibolla on ka asi selles, et teed kätega palju tööd. Käin päevas sada korda duši all (näiteks täna on üks nendest päevadest kui käin 4x duši all, sest trennid on tobedate vahedega ja haiseda ju ka ei taha. Heheh.) ja massaazi tehes sööb õli ka küünelakki...
Ahjaa, iga päev söön ma veel HAIRBURST kapsleid, et mu juuksed kasvaksid ja peapesuks kasutan vaid HAIRJAZZ shampooni ja peanahale jäetavat spreid. Juukseotstele kasutan argaaniõli.
Vahel teen vitamiinikuure. Enamasti on nendeks C ja D vitamiin. Vajadusel ka midagi muud.
Salongides ma eriti ei käi, mul lihtsalt pole aega selleks. Ei näohooldustes ega ka juuksuris( mul on  kodus juuksurikäärid :D ). Pead värvin ma väga harva, sest mu oma juuksevärv on peaaegu sama, milleks ma värvin. Värvisin vanasti selleks, et laval ja rahva ees juuksed särvamad oleks, aga nüüd ma niikuinii juba pensionil :D Enam ei pea särama. Hehehe.
Sauna satun harva ja vanni ka. Kuigi kõik võimalused selleks on olemas. Asi ilmselt minus. Ma lihtsalt ei viitsi sellega tegeleda kui saaks ka niisama vedeleda.
Käin massaažis, enamasti 1-2x nädalas. Vot see on asi, mida ma naudin ja mis mõjub mulle hästi nii vaimselt kui füüsiliselt. Seda teen enamasti Arcticus. Ehk käingi Kaari või Angela juures massaažis. Soovitan neid soojalt! (massaaži saab tulla ka mitte-klubiliige muide).
No ja põhilise osa oma ajast teen ma trenni. Kas annan võin harvemal juhul käin. Hetkel teen nädalas umbes 16h trenni ja lisaks läheb siis füsioterapeudi töö mida teen nädalas kuskil 14h, ehk siis selle aja sees teen nii massaaže teistele kui võimlen nendega ja teen muud mustkunsti :D
Vot. Hetkel ei oska muud öelda. Aga pommitage mind julgelt küsimuste ja ideedega. Loen ja vastan meeleldi. 
Kogu see blogimajandus on ikka veel minu jaoks suht uudne ja huvitav ning siiamaani loen põnevusega kuidas tiksub uue postituse lugejate arv. :)


Foto on minu tehtud, minu armsa NIKON D3000ga fotoringi tarbeks.



4 kommentaari:

  1. Aga sul on vist loomulikult ka üsna pikad ripsmed? Või toimib see seerum tõesti ülihästi?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oma ripsmed on mul nullilähedased alati olnud. See seerum reaalselt toimib! 😊

      Kustuta
  2. Ja muidu väga lahe lugemine ;) Kas sa lõikad siis ise juukseotsi või lased kellelgi tuttaval lõigata? Kui ise, siis kuidas sa oskad? :D

    VastaKustuta