pühapäev, 15. oktoober 2017

Vapiano Ladies Night+ LOOS!

Hei,


Olen vahepeal täitsa hõivatud kogu selle suure beebiootuse rahulikult võtmisega. Hehe. Ehk lühidalt: mu graafik on nüüd veel tihedam kui enne. Ulme. Ma absoluutselt ei saa aru kuidas nii läks. Plaan oli asju rahulikult võtta ja kõhtu kasvatada, aga siin ma nüüd olen. Lidun hommikust õhtuni ringi ja korraldan ühte teist ja kolmandat ja osalen igasugustel ettevõtmistel ja organiseerin veel jumalteabmida. Ohh. 

Aga ühte asja ma ütlen ausalt- mu reaalsustaju on kadunud. Rasedusega on miski hormoonivärk, et ma näen kõike natuke läbi roosade prillide. Ausalt. Kui ma reaalselt hindan asju, mis mul hetkel pooleli, siis aasta tagasi oleks mul nutt kurgus. Praegu aga mõtlen rõõmsalt, et oh, pole hullu. Elame üks päev korraga ja küll varsti elu rahulikum ja kodusem. Haha, mõtlevad raudselt need, kellel on lapsed. Aga päriselt- ma arvan, et kui ma lapse saan, siis olen rohkem kodus ja majandan ja organiseerin palju vähem, sest siis kesekendun ju temale...


Agaaaaa....


Meie (:


Kolmapäeval oli mul au käia sellisel üritusel nagu Vapiano Ladies Night. Olime kaks kuud selle neljase laua endale ette broneerinud, sest üks kuu ette olid juba kõik lauad täis. Ma pole kunagi Vapiano Ladies Night üritusel käinud ja seetõttu ei teadnud ka broneerimisest midagi. Uuritud-tehtud! Ehk siis augustis kunagi, sain broneeritud ja sh ka ülekande 60€ Vapianole tehtud. 15 eurot oli pilet per nägu. Ja see ettemakse garanteeris meile siis laua.



Selle raha sees oli siis tasuta tervitusjook (sai isegi valida, kas alkoholiga või ilma- nii tore!), kontsert/musikaalne meelelahtuslik osa+ 12euro väärtuses menüüd. Ehk sisenedes saime kõik Vapiano kaardid ja seal oli justkui 12 eurot peal. Lõpus maksime vaid selle summa, mis üle läks :)


Meie saime 15 minutit enne algust omavahel kokku ja läksimegi kohe sisse. Seal võeti meid kenasti vastu, anti tervitusjook ja juhatati lauda. Iga tooli peal ootas meid pakike, mis koosnes Tradehouse ajakirjast, Vapiano pasta pakist, juukseotsaseerumi testrist ja väikesest vahuveini pudelist. Võibolla oli midagi veel, aga ma ei mäleta :D Kohapeal tutvusime ka Katy Perry lõhnaga. Ajasime veidi juttu ja siis läksime kohe toidu järjekorda. Meil vedas. Saime võrdlemisi kenasti ja kiiresti oma pastad kätte. Me proovisime mingit Vapiano uut pastat. Täitsa ok oli. Põnev nüanss uue roa juures oli see, et see oli kaunistatud viigimarjadega.


Minu tervitusjook (alkoholivaba muidugi) ja laua peal ootas igat külastajat pakike kummikomme.


Kui meie oma pastat nautisime, tulid vahepeal massid ja nemad pidid ootama küll sissesaamisel, küll tervistusjooki ja lauda juhatamisel ja siis lõpuks veel pikas toidujärjekorras. No lühidalt- meil ikka vedas. Õhtut juhtis jutukas noormees, kes vahepeal rääkis ja kui ta ei rääkinud, siis oli muusikaline vahepala. Väga mõnus.


See oli see uus pasta Vapiano menüüs 

Õhtune suurem põnevust pakkuv osa oli see, kui igaüks sai ühe numbri ja hiljem loositi auhindu. Neid oli päris palju, aga meie lauast keegi kahjuks ei võitnud. Ju meil veab armastuses :D


Siin oli loosimine alles ees ja meie optimismi täis, et me nüüd hakkame muudkui võitma :D


Otsustasime magustoidu asemel võtta alkoholivabad mohitod naistega. Respect, et nad nii vapralt olid alkovabad koos minuga. No peaaegu ;) Väga hea valik. Mohitod polnud üldse magusad ja see meile väga meeldis! Peab teine kordki proovima, kas nad tõesti teevad nii vähese suhkruga või meil lihtsalt tookord vedas.


Meie alkoholivabad mohitod :)


Kella 21 ajal oligi pidu läbi. Õhtujuht ja muusikud lahkusid. Ja rahvas samuti. Nii ka meie. 2 tundi oli täitsa piisav ja mõnus aeg. Mina jäin väga rahule. Väike vaheldus ja midagi uut. Sõbrannad mul ka keegi otseselt ei kaevanud, et hirmus oleks olnud :D Ju siis: teine kordki! Soovitan Teil proovida!


Aaa, ja ma lubasin loosida! Ma pole ammu midagi loosinud. 

Seekord läheb loosirattasse üks mu lemmikuid meigieemaldajaid Oriflame´i poolt ning väga hea patsikumm, mis ei kahjusta Su juukseid nii, nagu teevad seda tavalised patsikummid. Ta on mugav, pehme pealispinnaga, jäljetu ja ei tekita survet peanahale. Ta on vetthülgav ja ei kisu. Peale pikka kasutamist, pista ta korraks sooja vee alla ja ta on jälle nagu uus!  ( Ma räägin juba nagu topshop jah? Haha)


Loosimine on toimub juba sel teisipäeva õhtul,17.10.2017 kell 21.00.


Selleks, et loosis osaleda, jäta oma kommentaar siia blogikeskkonda :)

16 kommentaari:

  1. whoop whoop...minu õnnenumber on ikka 47, eks jään lootma :P aga suhkruta mohito kõrvale oli vaatamiseks see koogilett ja magus kõrvetatud suhkru lõhn..nämma :D see korvas asja :P

    VastaKustuta
  2. Tubli askeldaja oled sa ikka ;) Igaljuhul jään ootama juba seda päeva kui Krista puhkab koduses keskkonnas :)
    Saan külla tulla :P

    VastaKustuta
  3. Uskumatu kuidas sa jõuad.Aga rescpet 😊.Varsti on aeg puhkuseks 😊

    VastaKustuta
  4. Seda ma tahaksin küll näha, kui Krista "rahulikuks ja koduseks" muutub :D

    VastaKustuta
  5. Kui see patsikumm selline lüliline on, kuidas on siis võimalik, et juuskekarvad sinna vahele ei jää ja patsi lahti võttes sa neid katki ei tõmba?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ta sellisest materjalist, et kahjustab juukseid vähem kui tavalised. Ma ise kasutan selliseid. Eriti öösiti.

      Kustuta
  6. Patsikumm on selline, et kohe tahaks proovida😊

    VastaKustuta
  7. Tahaksgi proovida ära sellise patsikummi pole kunagi olnud see näeb huvitav välja aga ma ei saa aru kuidas juuksed vahele ei jää 👌 Osalen

    VastaKustuta
  8. Kas seda patsikummi saab kusagilt osta või tellida?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ikka, suuremad kosmeetikapoed ja Kaubamaja müüvad ka neid :)

      Kustuta