teisipäev, 29. jaanuar 2019

Jep, nüüd me teame, mis on kõige edevam spa ja kõige lahedam apartment...

Hei,


Tegelikult oleks pidanud see postitus olema enne Selveri draamat, aga no tollega oli ju kiire.
Möödunud nädalavahetusel tegime algust jõuludeks saadud kinkekaartide realiseerimisega.
Läksime koos Roosiga Tallinnasse. Korraks oli isegi mõte, et proovime ta ööseks mu vanemate juurde jätta, aga seda me siiski veel ei tihanud. Võtsime ta ikka endale.




Aga selle paganama kõhu unustasin sisse tõmmata :D A spas oli ikka vahva.




Hihih, seal oli sarnases stiilis tekste veel peeglitel ja mujalgi.


Plaan oli lihtne. Ühe päevaune ajal sinna, järgmisel päeval samal ajal tagasi. Väike visiit sugulaste juurde, külastus Elamus spasse, ööbimine, T1 ja koju ära.




Mina 21+ Spas


Noh jah. Nagu ikka öeldakse, ei tasu lastega plaane teha. Kuigi me oleme Roosuga nüüd talvel ikka kenasti autos magamist ka harjutanud, otsustas ta meile täitsa ootamatult, et tema ei maga Tartu-Tallinn otsal. Nojah. Kisa ja draamat. Ardus käisime kohvikus ja peale seda jäi ta enamvähem magama. Sai oma tunnikese päevaund. Oehh. Külas läks meil hästi ja siis läks Roosi vanaema ja vanaisa juudre ja meie Elamus  spasse 21+. Me olime kingituseks saanud pääsme kahele 21plus spasse. Kui muidu on külastus 3h, siis meile lubati isegi 4 :D Me niikuinii pidime varem ära tulema, et Roosi ära tuua, aga noh jah. Tore teada. 




Külas oli vot selline tort ( loe: suhkur, suhkru ja suhkruga- NÄMM)


Aga et siis sellest spast: suur ja ilus ja hubane. 21+ osa on mõnusalt hämar ja vaikne, baar teenindab ruttu ja sõbralikult. Olemas on vesi ja puuviljad. Kasutusse antakse rätik ja hommikumantel. Naljakad sloganid igal pool ja kõik tiptop. Väga põnevad kujundused osades saunades, kus kasutatakse julgelt sammalt ja põnevalt töödeldud puitu ja muud vahvat. Veidi teistsugune. Saunade valik oli ka päris hea ja Taavile meeldis see, et terassil oli ka soe mullivann ja külmaveebassein ka.




Pildistasin omast arust Taavit kokteiliga, kokteil pildile ei mahtunud :D





Mulle meeldis see, et basseinis olid need kaks suurt täispuhutavat lindu (flamingo ja luik?). No igatahes. Täiskasvanuna on ju ka tore nendega lollitada. Taavi isegi püüdis mind sellega nats uputada. Nalja sai. 









Taavi versioon ilusast pildist linnuga :D



Kui olime 21 plus spas kokteili joonud ja kõigis saunades käinud ja terassil ka käinud ja kohviringi teinud, läksime uurima, et mis see Elamus spa ise on. Oleks pidanud varem seda tegema. Kuigi sinna minnes, läksime läbi laste osa, mis pani küll kahtlema, aga edasi: palju saunasid, kenad puhkealad ja mitte väga palju kisakära. Osad saunad kordusid Spa21 plus saunadega, aga osad ei kordnud. Uudistamist oli palju. Peale seda oleks olnud taas mõnus veidi 21+ spas chillida, aga meil läks kiireks, kuna kell sai palju ja Roosi oli väsinud ja päeval mitte maganud.





Ööbimise osas saime ka Tallinna ühe PARIMA hinna ja kvaliteedi suhtega koha. Tallinn Apartment Hotel . Ma võin julgelt öelda, et tegelikult oleme Eestis ikka päääris paljudes kohtades ööbinud. See oli küll üle ootuste. Kõigepealt on neil võtmevaba süsteem, ehk kõik käib koodiga. Ei mingit kokkuleppimist omanikuga ja passimist. Tuled millal tahad. Koodiga saad välisuksest sisse, korteri uksest ja parkida saad ka veel sisehoovis kui soovid.  Me võtsime endale mingi veidi suurema korteri. Äkki oli superior või midagi sellist (bookingus need nimed). Väga puhas, ilus ja mugav. KÕIK detailid olid olemas ( a la pesumasin ja selle kapslid, nõudepesumasin, kapslid, prügikotid, kõiksugu köögitarvikud detilideni välja, nõud, kohv, kohvimasin, röster jnejnejne).  Olime sellega ülirahul.




Kõik oli väga puhas ja ilus ja OLEMAS, näiteks ka pesurest, mida me täitsa kasutasime.


Diivan käis tegelikult lahti ka.


Magamistuba oli väga hubane ja lisaks laevalgustile olid ka kohtvalgustid, mis teeb asja mugavaks.


Hommikul käisime veidi T1 Mallis shoppamas. Liblikate toas oli vaheaeg kui me käisime, ehk me ei saanudki sinna minna :(  Käisime aga Roosiga Skyparkis, mis on suurematele lastele eriti lahe, aga ka Roosi sai seal omajagu aega sisustatud. 




Roosi jalutas meie apartmendi sisehoovis issiga enne shoppama minekut :)


Tagasisõidul Roosi magas ja tuiskas hullusti. Ahjaa. Tallinnasse sõites saime ilu üledoosi, sest siis oli just see külmkülm ilus päikeseline talveilm, kui kõik puud ja asjad olid valged ja sillerdasid. SOOOOO NICE! Kui ainult Roosi poleks samal ajal tagaistmel karjunud. :D

Enne kojujõudmist komistasime veel Gardesti ka. No nad on ikka puha paljad ja külmad. Osad ruumid tühjad (kus enne jõulujama oli) ja jahe oli ka. Ostsime nipetnäpet ja koju ära.


Ciao!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar