kolmapäev, 29. mai 2019

Jep, läheb mehele.

Hei,


See nädal algas tugevalt. Esmaspäev kohe oli peaaegu tervenisti planeeritud tüdrukuteõhtu, või noh päeva tarbeks. Minu armas sõbranna S läheb suvel mehele ja korraldasime talle vahva päeva.





Saime sätitud nii, et meie ettevõtmine on samal päeval, kui ta saab proovimeigi ja proovisoengu. Kella 14ks olid need tehtud ja imeilus särasilm oli valmis meiega sel päeval edasi seiklema. Meil oli aga dresscode: valge või valgepõhjaline flowerpower ja sinised lipsud käel. Pruudil sama värvi tumesinine kaunis kleit. Õhupallid said ka ikkagi veidi kleidiga sobitatud :)







Alustasime fotosessioonist botaanikaaias. Ilm oli küll veits vihmane, aga vahepeal isegi ei sadanud, nii et ehk sai mõne hea pildi ka :P Edasi viisime tulevase pruudi loomulikult Flight Clubi, kus mul oli talle väike koreograafia valmistatud ja saime tunnikese jagu tantsida ja mõne trikigi selgeks.





Sealt edasi haarasime kaasa Gustavist ja Mõisapreilist tellitud siis vastavalt tartaletid ja soolase kringli ja läksime Emajõele kruiisima Alfa nimelise sõiduriistaga. Vihma tiputas ja istusime sees. Oligi mugavam laua taga nosida ja jutustada. Või noh, vähemalt teistel.








Kuna Taavi oli haige, siis ei tahtnud, et ta peab terve päeva Roosit hoidma. Haigena isegi raske olla. Seega hüppasin peale trenni kodust ja võtsin juba Emajõele Roosi kaasa. Talle meeldis laevasõit väga. Minule võrdus see muidugi 1,5h raske trenniga, sest paigal ta ei püsi. Vaja sisse ja välja, seda ja toda, mängida ja käia. Ja kuna seal oli veel mõni inimene ja meie seltskond ka, siis ei tahtnud ma ju et ta kisaks. Roosi ma mõtlen...





Edasi oli meil plaan Toomemäel pruudil veidi ülesandeid lahendada. Selle suutis Roosi peaaegu lõpuni vastu pidada ja siis ikkagi ei pidanud ja hakkas jaurama. Kiirelt viisin ta koju ära.





Liikusime edasi kõik pruudi koju, kus kõigepealt sõime ja jõime natuke ( eelnevalt tellitud toidud) ja siis hakkasime koos trühvleid valmistama minu nö õpetuste järgi. Kuna trühvlitainas tahab 8h seista, siis olin tegelikult eelmisel päeval ühe posu juba valmis teinud ja kaas võtnud. Nii et kohapeal tegime ühe taigna valmis ja veeretasime trühvleid juba teisest, minu ettevalmistatud, taignast.






Kuna tegu oli siiski esmaspäevaga, siis sellega me seekord ka lõpetasime.


Muidugi oleks võinud miljon korda paremini, aga arvestades asjaolusid, et kõik olid nii hõivatud ja suutsid päeva vabaks võtta ja oma panuse anda oli tore. Plus see, et tegelikult enamus ei tundud teineteist eelnevalt, mis on ka korraldamisel vist pigem takistuseks.





Aitäh pruudi sõbrannadele tublidusele ja imelist pulmade-ootust, S.! 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar