kolmapäev, 4. juuli 2018

Põgenemisplaan Cinamoni LoveSeat´idelt

Hei,


Käisime jälle kinos ja nüüd oleme omal nahal siis kõik Tartu pakutavad kinod ja kinohüved ära proovinud.




Isegi kontsad said jalga visatud. Deitnait juu! :P


Oleme küll Apollo Staariistmete fännid, aga lapsevanematena peame nüüd muude asjaoludega ka arvestama, kui oma tagumiku eelistustega (staariistmed kõige mugavamad ju). Näiteks filmi algusaeg :P Et saaks Roosikese unedega veidi asja klapitada. Kui võimalik. Kui ei, siis liigutame ka lapse graafikut veidi. Me ei ole need hullud vanemad, kellel jääb endal pidu pidamata ja lause peol pooleli, sest lapsel tuli uneaeg. Rutiin on tore, aga elu ei ole ju päriselt selline. Ikka on erinevaid päevi ja erinevaid ettevõtmisi...Elu ei saa elamat jätta rutiini pärast.


Lõpuks sai Cinamon oma remondiga, mis kestis 100a(minu arust) mäele ja meie ka kinno. Käisime seal ka siis kui ta oli poolvalmis, aga nüüd siis kogunisti. 




Love Love Love :D

Minu meelest kõik see ostmise ja ootamise osa on väga kena ja võrdlemisi mugav. ( Kuigi: miks see istumise ja ootamise nurk on sellises kohas, et sa pead peale maksmist tagasi kauba vahele minema ja siis saad sinna istuma...) Tore on ka see, et sisse saab läbi väravate ise oma piletit piiksutades. Heli tundus ka edevam nüüd kui enne. Aga need istmed. No need LoveSeats istmed. Mõtlesin, et need on midagi uhket, aga ei. Tavaline paarisiste, väga otsese(püstise) seljatoega, nii et Taavi vaeseke pidi ettekallutatud asendis istuma (tema selg ju nii suur, et kui tooli seljatugi on otse, siis tema on ette kummargil), plus see oli kitsas. Plus jalgadel oli vähe ruumi. Vähem kui tavaistmetel. Why? Ja jubepalav oli. Isegi minul! Mul ei ole kunagi kinos palav. See oli tingitud kas siis istme materjalist või hoopis sellest, et neil oli mingi probleem konditsioneeriga.




Unt jobutab Fantaga oma LoveSeatil ( laske aga fantaasia lendu, mida ta jobutas) :D


No ei soovita neid paarisistmeid. Kui juba, siis tavalised.


Vetsud olid lõpuks korda tehtud,aga.... vetsupaberit vetsus ikkagi polnud :D


Aga film meeldis mulle väga. Konkreetne, põnev ja head näitlejad (nii minule tuntud kui tundmatud).


Film mida me vaatasime oli siis Põgenemisplaan 2: Hades. 


Ps. Natchod olid ka head. Paremad kui Apollos ja Ekraanis :P (ma vana natchoguru)





Natchod olid väga head, kohv keskpärane.


Millised on Teie kogemused uue Cinamoniga?


2 kommentaari:

  1. Me oleme LoveSeati valinud neli korda. Siiani alati rahule jäänud - ruumi rohkem (selles mõttes, et saab paarilise istme peale vaikselt valguda :D) ja palav pole ka kordagi olnud.

    VastaKustuta
  2. Nüüd pole hiljaaegu käinud, kuid oma piletit ise piiksutada olen saanud küll, hea mugav. konditsioneeriga on see, et minul on üldiselt ka alati pigem jahe kinos. peas kinni vist, et kui pime, siis on öö ja öösiti on jahe :D ma ei tea :P
    kindel ei ole, aga tavaistmed vist on nüüd madalamad, mis pole eriti mugav.. loveseatsi pean sinuga minema vist proovima :P

    VastaKustuta