laupäev, 15. juuli 2017

Arcticu suvepäevad

Hei,


Kirjutan paari sõnaga Arcticu suvepäevadest, kust ma siis 12 ja 13 juuli osa võtsin.
Sel aastal toimusid need Sammuli Puhkekülas. Tegu on päris armsa kohaga järve kaldal. On saun ja tünnisaun. On võimalik istuda sees või väljas. On palju palliplatse ja muru ja päevitamise võimalusi. Saab sõita vesijalgratta või paadiga. No vahva.



Peo alguses punus Kertu pooltele Tartu naistele kaks patsi. Kolhoosiplikad :P

Vaade Sammuli Puhkekülale vesijalgrattalt.



Saatus soosis väga meie ettevõtmisi ja ilma suhtes ei ole absoluutselt midagi öelda. Saabusime sinna kolmapäeval, veidi 11 läbi. Siis oli veel sombune. Hommikul sadas vihma. Ja siis: ilm hakkas järjest ilusamaks minema. Terve päev ja õhtu ja järgmine hommik paistis päike ja oli suurepärane ilm. Isegi mina sain korraks päikest võtta. Külm ka ei olnud :D


Superilus ilm soosis meie suvepäevi.


Iga aasta on meil kujunenud sedasi, et kui spordiklubid nii Tallinnas ja Tartus niikuinii kinni pannakse, et teha remonti ja suurpuhastust, siis meie naudime suvepäevi. Väga hea plaan. Viimastel aastatel on koguaeg ka mingi teema olnud. Sel aastal oli meil teemaks kolhoos. Ehk sai vastavad riided selga ja aksessuaarid näppu. Tublimad olid isegi ajastule kohase autoga Tallinnast kohale põristanud.

Mina võõraste sulgedega :D

Meie kõik, miinus osad inimesed, kes tulid veidi hiljem...

Kell 12 oli meil tervistusjook, mille nimeks oli Roheline mark otsetõlkes :D Ma sel aastal pidin küll passima, aga lõbus oli ikka. Ja kõrvale nosisime maasikaid ja arbuusi.


Roheline Mark ja Punased Maasikad :P

Kell 13 oli meil mulgimaale vastav lõuna: mulgipuder ja kringel. Väga maitsev oli ja väga toitev ka.


Minu mulgipuder. Kringlist ei taibanud pilti teha, sest see oli veel soe ja seda pidi kohe kiirest sööma ju :D
Telefoniga näete ikkagi tegin pilti ka kringlist. Soojast kringlist.


Edasi oli kella 14-16.30 kõik meie õhtujuhtide käes, kes korraldasid jubevahvaid temaatilise mänge. Alustuseks oli raudteenaelte kaussidesse visakamine, siis karkudel kõnd. Pärast juba künnivõistlus ja lüpsivõistlus ning lusikas-läbi-kõigi-riiete võistlus. Mina küll vaatasin kõrvalt ja tegin pilte, aga juba see oli väga lõbus. Arvan, et osalejatel oli veel lõbusam.


Kõigepealt marssisime mänguplatsidele uhke vene muusika saatel :D


Nii need suured naelad lendasid.

Karkudel kõnd osutus üheks põnevamaks ja naljakamaks ettevõtmiseks.

See oli lehm, kes kannatas ära meie lüpsivõistluse.
See oli ka päris põnev mäng, kus lusikas oli nööri otsas ja see pidi läbi minema kõigi riietest ja pärast tagasi tulema.

16.30-20.00 oli meil sauna-aeg ja rannas päevitamise aeg ja hiljem veel kinnisilmi hakklihamasina kokkupanemise võistlus. Siin oli ka see hetk, kus saime vesijalgrattaga järve peal käia. Ülimõnus. Ilm oli ilus ja vaade super. Nautisin seda täiega :)


Super rannailm ja supermõnusad kohad, kus peesitada.

Saunamajake.

See hakklihamasina kokkupanek oli samuti üllatavalt keeruline kinnisilmi.

Kell 20.00 oli õhtusöök- liha ja kartul ja salat ning mänguauhindade jagamise tseremoonia. Kõiki mänge mängiti ju meeskonnana. Kokku oli 4 suurt meeskonda, kes siis erinevate mängude raames punkte kogusid. Hiljem sõime oma udupeent torti, mis oli samuti Sammuli poolt ja kuulasime bändi ja tantsisime. Öösel pandi käima ka tünnisaun ja pidu jätkus osadel lausa hommikuni.


Auhinnad ootamas võitjaid: barankad, konservid ja veel nipetnäpet. Sovetskojed olid veel laua all karpides peidus :)

Meie ilus tort. Ja see teine: ühel treeneril oli sünnipäev samal päeval ja ta tõi ka torti :D

Mina aga olin tubli ja läksin ühe ajal tuppa. Omast arust magama, aga jutustasime toas peaaegu kuni kolmeni. Oli lõbus noh!


Toad olid meil väga normaalsed. Oli oma dušš ja wc ning meil oli isegi rõduga tuba sattunud. Olime toas kolmekesi. 


Hommikul oli meil 9 paiku äratus ja kohe asjalik hommikusöök: erinevad võileivavariandid ja seljanka supp (Roheline mark vajas peale õhtust pidu korralikku hommikusööki). Mõnus. Hommikul sai veel vesijalgrattaga sõita ja päevitada. Kella 12 ajal startisime tagasi Tartusse ja Tallinnasse.


Hommikune selfie rõdul :)

Esimesed hommikusöögisööjad said veel mõne ampsu tortigi... :D

Minu silmis oli ettevõtmine igati vahva. Olin isegi üllatunud, et täitsa kainena ei hakanud mul igav. Rahvast oli palju ja saime suhelda ja ilma nautida.


Ma ikka sõitsin vesijalgrattaga eeskujulikult ehk kasutasin päästevesti.



Ilusa ilmaga on vesijalgrattaga sõitmine ju lausa lust! 


Lisan mõned pildid, kuna ma pidin ju kuidagi oma promillide puudumist kompenseerima. Seekord tegin seda siis kaamera käes. Fotod püüdsin retroks teha, et ajastule truuks jääda :)



Olge mõnusad!

2 kommentaari:

  1. väga lahe tundub ja ilmaga tõesti vedas. tänavune suvi trehvas täpselt teie suvepäevadele :D irw

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Haaha. Just 😂 See poolteist päeva ja suvi oligi läinud 😉

      Kustuta