pühapäev, 2. juuli 2017

4 kuud ja 5 päeva hiljem on ka OKEI sünnipäeva pidada :D

Hei,


Oh, see nädalavahetus ongi peaaegu läbi. Oli põnev. Pidasin oma sünnipäeva, mis tegelikult oli 25 veebruar. Lootsin, et kui pean seda suvel, siis saan päikest ja ilusat ilma. Haha. Eilne õhtu oli võrdlemisi sompus ja vihmane ja tänane hommik veidi parem... Aga see ei seganud absoluutselt mu suuri plaane.



Startisime eile kell 17.00 Tartust ja võtsin veel neli autot sappa ja põrutasime suvilasse. Ja siis see pidu algas. Esiti pidasin maha pisikese kõne ja andsin kõigile väikse joogi juba näppu ja selgitasin rõõmsalt, et see on minu hilinenenud sünnipäev ja meie suvilate soolaleivapidu ja siis nii muuseas eemaldasin oma rõngassalli (mis rippus põlvini) ja teatasin, et muideks, ma olen 20dat nädalat rase ka ja me ootame tüdrukut :D

Selle pildi tegi mu armas M.P, kui tahad ka ilusaid pilte, siis kirjuta mulle, annan kontaktid ;)


Esimene feil oli see, et ruum jäi vaikses ja üks sõbranna astus uksest sisse ja küsis, millest ta ilma jäi. Teised vapralt vaikisid ja mina pidasin oma kõne uuesti. Ja siis! Oh neid emotsioone. Ma poleks absoluutselt midagi sellist oodanud. Kes naeris, kes nuttis, kes kallistas, kes oli hämmingust tardunud. Aga lõppkokkuvõttes megalt positiivseid emotsioone. Aitäh kallid sõbrad! Ma ei osanud nii armsat reaktsiooni oodatagi. Siis kui esimesed veinid sees, tahtsid kõik pildistama minna, kasutades mu rekvisiitidest õhupalle oma kõhutäidetena, et olla solidaarsed minuga :D Nii armas.

Minu hirmus armsad ja solidaarsed sõbrannad, kes ei lase mul end üksi paksuna tunda :D



Pidu kogus tuure, liitusid ka need kes, esiti ei saanud ja rahvast tuli juurde. Vaatamata vihmasajule, istusime mõnusalt põhimajas, sõime, jõime ja tundsime end hästi. Taavi organiseeris mu naistele igasuguseid meelelahutuslikke asju alates kartuli maitsestamisest kuni pudeli laskmiseni :D Väga lahe.


Enamus toidud tellisin Selveri köögist ette. Ise ostsin juustusid ja viinamarju ja mahlasid. Alkohol tuli meie kodust, kuna seda meil jagub. Hr. Unt meisterdas terve õhtu mu naistele nende lemmikjooki ehk salakoostisega kokteili, mida vaid tema teab :D Kõigile maitseb :D Haarasin kaasa ka vesipiibu, mida vapramad tegid seenevihmas õues istudes.


Saun oli samuti meie plaanis, vihtadega ja vihtadeta. Kellele kuidas.


Vahepeal käisime naistega ka järve ääres ja mingi hetk anti mulle uhkesti  üle udupeen kingitus. MA väga tänan. Täna istutasime õunapuu ja supermõnus lambanahk soojendab meie küljealust :)


Meie esimene oma õunapuu.


Aitäh kallid!


Mõned õhupallid mu udupeene uue lambanaha taustal :)
Õhtul ei puudunud ka pisiseiklused, kui ühe mu kalli külalise auto mudaga veits teelt välja metsavahel sõitis ja me saime mitut erinevat meetodit katsetada enne kui asi õnnelikult lõppes. Ehk siis 45minutit ja 80€ hiljem :D Lõpp hea kõik hea.


Öösel olin veel tubli ja kraamisin põhimaja kui külalised magama läksid, et meil oleks hommikul mõnus. Oligi.

Mõnus hommik/ lõuna.

Juba kümne ajal ärkasid osad ja me alustasime oma kolmetunnist hommikusööki nutella röstsaiadega ja kohviga. Väga mõnus. Pärastlõunal veeretasime end õue päikese ja vahelduvate pilvede kätte.

 Päeva teises pooles astus veel mõni sõber läbi ja sain lepatriinu-tordi ja leivaraamatu ja Taavi sai isegi kaevule pumba lõpuks korda. Vaadake palun, mida kasutavad andekad mehed, kui seibe pole käepärast võtta. Nii lahe!

Meie lepatriinu tort, mis oli muideks väga maitsev :)


See postitus kisub liiga pikaks. Aga emotsioone on palju ja nädalavahetus oli super. Aitäh mu perele ja lähedastele, et aitasite mul pidu korraldada. Aitäh mu kallid sõbrad kes tulid ja olid ja kes kaugemalt kaasa elasid. Musidkallidpaid!
Tegelt vot nii mõnus nädalavahetus oligi (A)



3 kommentaari: