teisipäev, 11. juuli 2017

FII, Lõunaka McDondalds, Werner, Lõunaka Chi, Peetri Pizza, Melu ja Aatrium Cafe

Hei,


Ma pole ammu kirjutanud oma restoraiseiklustest. Olen ikka söömas ka vahepeal käinud. Ei vaidle vastu. Igalpool pilti ei ole teinud. Tunnistan süüd. Aga mäletan kus mida sõin ja kuidas oli. Ehk:

FII- kauaoodatud minek. Mitu tuttavat on mul seda eelenevalt kiitnud. Läksin rõõmsalt kõrgete ootustega. Esmamulje jäi stiilne ja rahvast oli. Valisime laua, mis oli akna all ja teisest veidi eraldatum. Saime menüüd ja kena noormees teenidas meid esiti väga viksilt. Otsustasime eelroogade kasuks. Mina võtsin suitsupardi ja sõbranna võttis sellise toidu nagu tomat. Jamaaaaa! Mu part oli täiesti nätske ja mittehea. Sõbranna tomat oli väga tugevalt maitsestatud ning juust kaetud millegi nii põnevaga, mis ei maitsenud mitte, kuigi välja nägi põnev. Pealegi. Tellisime kahepeale rabarberilimonaadi. Limonaad toodi pudelis ja kui teenindaja seda välja valas, juhtus väga ebavõrdselt ehk sõbranna sai täis klaasi ja mulle jäi pool. Poiss vabandas ja lubas limonaadi juurde tuua. Meil olid söögid söödud ja siis saime lisalimonaadi. No jama ju. Aga oi see maitses hästi. See rabarberilimps. Seda soovitan :)

Kõik ilus ja disain ja serveering ja viis plus. Meenutab Hõlma.

Minu suitsupart, mis ei maitsenud üldse hästi. 


Lõunaka McDonalds- Haha. Sattusin jah sellisesse kohta. Läksin oma tavataksi peale välja: väike aedviljasalat ja juustuburger. Sada aastat seisin järjekorras, kuigi minu ees oli vaid 1 inimene. Kuuldes eelmise inimese juttu tellisin siis kohe kui minu kord oli ja lisasin juurde, et SIIN ja midagi veel. Teenindaja küsis ikkagi iga asja üle ja lõpuks, et kas siin või kaasa. Okei. Siin. edasi läks juba rutem, sain söögid kätte ja istuma. Lauad olid räpased ja põrandad ka. Rahvast oli keskpäraselt. Enamus nooremapoolsed. Põrandad olid väga mustad (ma tihtipeale vaatan põrandaid söögikohtades, sest see on ka mu meelest hea indikaator). Toit maitses nagu ikka ja üllatusi ses osas polnud. Küll aga olin üllatunud aeglase teeninduse üle (kui ma enamjaolt, mitte, et ma hullult tihti käiks, käin drive-inis, siis see live-variant oli küll aeglane!)

Väike aedviljasalat ja juustuburger. Ütleme nii, et päris okei valik mäki menüüst. Saab ka hullemini :D


Werner- Vana hea Werner. Absoluutselt vastupandamatu latte ja vahel armastan ka sojalattet võtta, sest mulle maitseb. Werneri saiakesed on minu suur armastus, kuigi ma söön neid megaharva (sest ma lihtsat ei satu Werneri kanti. Ülikooli ajal olin seal väga sage klient). Werneri koogid aga on superkenad, aga mul otseselt midagi nendega ei ole. Kui peab, siis söön või kui kinkida vaja, aga vabal tahtel ma neid nalajalt omale ei osta. 

Need konkreetsed saiakesed tõi sõbranna mulle, ehk ma ise ei käinud Werneris aga no... TAEVALIKUD! 


Lõunakeskuse CHI- Teate! Megaüllatus. See on nagu Tallinna Chid. Hästi kiire teenindus ja hea teenindus. Ei ole absoluutselt võrreldav Kvartali Chi teenindusega. Toit oli ikka samahea. Võtsin oma lemmik krõbedat meekana ja riisi aedviljadega. Ei pidanud pettuma. Eelroaks tellisime emaga mingid põnevad paneeritud juustud piparmündikastmega. See oli minu arust suht maitsetu ehk täitsa söödav. Teine kord ei telliks.

Ootame. Aga toit tuli suht ruttu, kuigi restoran oli täis.

Meie eelroog, mingi juust piparmündikastmega. Suht maitsetu, aga söödav :D

Krõbe meekana ja riis aedviljadega. Nämma! 


Peetri Pizza- Sattusime ühel reede õhtul Taaviga Peetri Pitsasse, mis asub seal Aardla Selveri majas. Tellisime sealt proovimiseks nende special proteiinipitsa. Seal peekon ja rukola jne. Vaatamata faktile, et ma peekonit ei söö, maitses see pitsa mulle väga. Hea õhuke põhi ja maitsev kate. Ja muide, täisterapõhi! Soovitan proovida.

Tark nagu ma olen, tegin pilti karbist, aga mitte pitsast. Jääb siis avastamisrõõmu Teile endale :)


Melu- Käisin mõlemas Melus. Nii Lõunakas kui Kvartalis. Ma ei ole kunagi selliseid söögikohti väga fännanud, kust saab toidu kohe kätte, aga hindan nende juures kiirust. Ehk kui lõunaga on kiire, siis see on supervariant. Lõunaka omas sõin ma mingeid hinkaale, mis olid väga head ja miskit salatit juurde. Väga ok. Valisin endale greibi-pirni värskelt pressitud mahla. Maitse oli kahtlane, aga no tervislik... Kvartalis olen käinud ka varem ja toit on olnud pigem kesine. Täna aga oli lõuna üllatus. Võtsin tatra (jubehästi tehtud) ja paneeritud kala ja salatit ja miski marjadega magustoidu. Väga maitsev oli.

Mu tänane maitsev lõuna.


Aatrium Cafe- see on Lõunakas, seal SportsDirecti vastas. Süsteemilt sarnaneb Melule ja võibolla veidi ka Lidole. Kõhu saab täis, valik on suur ja toit okei. Aga eraldi väljatoomiseks midagi edevat pole. Jällegi pluspunktid kiiruse eest, et sa saad kohe toidu kätte. Samuti on valikus värskelt pressitud mahlad, mis mulle meeldib. Nii ja naa, maitseelamust sealt otsida ei tasu, aga kõhu täidab küll kenasti ja valida on mille vahel.


Nonii, aitab küll selleks korraks. Side lõpp :)



2 kommentaari:

  1. kas proteiinipitsat mulle ka soovitad? :P (A)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, kellegagi kahepeal sobib söögikorraks suurepäraselt (Y) Eriti kui sinna kodust jalutad ja tagasi ka :P

      Kustuta