pühapäev, 9. juuli 2017

Telliskivist Balti jaama turule ja loosi võitja kah!

Hei,


Kirjutan lühidalt oma seiklustest pealinnas.

Need algasid laupäeva hommikul Tartus, Hansalaadal. Kogu laada pealt ostsin kokku kaks asja. Emale kingituseks laudlina ja sõbranna lapsele kingituseks vile. Vsö! Rohkem ei midagi.


Kohe laadalt istusin autosse ja kimasin Tallinna poole. Plaan oli kohtuda oma sugulastega (tädi ja tema mees), kes enamasti Austrias elavad ja hetkel Tallinnas resideeruvad. 


Alustuseks oligi meil plaanis lõuna vanalinna ühes mõnusas Itaalia restos Controvento. Nüüd kus hakkasin selle linki otsima sattusin miskite mõrvalugude peale. Creepy. Aga sinna minnes sattusime geiparaadi keskele ja trügisime nendega vastassuunas, ehk restosse saamine oli kah seiklus läbi geiparaadi. Ainult minul juhtub nii :D

Gei ja lesbi ja midagimidagi paraad. Netist hiljem lugesin (Y).


Ilma nende lugudeta: restoran oli full, kuigi läksime kell 14.30, mis pole väga popp aeg. Meil oli laud broneeritud. Teenindus oli okei. Ja toit tuli üllatavalt kiiresti. Mina sõin vürtsikat pastat, mis oli täitsa hea. Tädi mees sõi veiseliha, mis pidi olema Tallinna paremini tehtud veiseliha. Seal tuleb lisand juurde tellida, sest muidu tuuaksegi vaid lihatükk :D Ja tädi sõi karpe. Need olid head, aga vist veidi piprased. Väga mõnus.


Kõhud täis, läksime tädiga shopingutuurile. Alustasime Telliskivist, kust ma sain vahvad suvepüksid endale. Eriti armsa kombe meie veel sündimata pereliikmele ja mõne kingituse pühapäevaks oma sõbranna lastele.

Siin ma shopata jõudsingi. Järgmine kord rohkem. Seekord pandi lihtsalt juba kõik kinni kell 17.00.
Ma ei saanud seda poodi jätta :P


Edasi läksime Balti Jaama turule. Ma tahtsin seda imet oma silmadega näha. Muidu kõik räägivad, et uus ja edev ja teate mis? Ongi! Ta ongi uus ja edev ja absoluutselt mitte Eesti moodi. Nagu suur stiilne ostukeskus välismaal vms. Väga lahe. Ja nii palju kõike! eesti disaineritest, Juustukuningatest, Selverist kuni Poola trussikuteni välja. Ja oh need suured liha ja kala osakonnad! Ja köögi- ja puuviljad!!! Mul said käed otsa! Muidu oleksin veel ostnud! 

Pilti taipasin ainult siin teha. Seal sees oli nii põnev, ja ilus, et ma vahtisin seal niisama suu lahti :D


Veel oli mul väga tähtis käik salaja vanemate korterisse. Nad olid Itaalias reisil ja emal oli 5dal juulil sünnipäev ja nad saabusid Eestisse eile öösel. Tahtsin salaja nende korteris käia ja kingi lauale jätta ja laua katta ja külmkappi prosecco ja koogikesed visata. Tahtsin ja tegingi. Ema oli õnnelik ja vist üllatunud ka. Plan accomplished!

Ma nii püüdsin, aga kuna ma polnud päris kursis kus-mis asub, siis ei saanud päris peen värk. Niigi tuhlasin kõik sahtlid ja kohad läbi, et leida laudlina ja salvrätte jne 😂


Siis põrutasin Tartusse ja sealt suvilasse musu juurde, kes juba seal oli. 

Tegime täna hommikul südamekese vot nii mu kõhule :)


Täna oli ka väga hea pühapäev. Alustuseks oli ilm ilus. Sõime hommikust väljas ja siis ma kraamisin veidi suvilat ja õlitasin külalistemaja köögipindu. Taavi on ette võtnud külalistemaja katkise terassi ja sellega on palju tööd. Alustas eile ja sellega saab veel palju tunde jännata. 

Kella kolme ajal tuli mu hea sõbranna Kati oma perega meile suvilasse külla. Järgmised tunnid möödusid väga kiiresti  ja olemine oli väga mõnus. Ajasime juttu ja grillisime ja sõime ja olime niisama. Ilm oli ikka veel super. Külalised ära saadetud, kraamisin veidi, õlitasin viimast korda külalistemaja köögipindu ja pakkisin oma kompsud. 

Ausõna kõik kirjutasin välja ja kontrollisin ja voltisin ühtemoodi. Nagu ikka.


Ja siin ma nüüd olen. Blogin ja meisterdan loosi ja loosin.


Fotosessiooni võitja on Aire! Palju palju õnne! Kirjuta mulle palun FBsse. Lepime aja kokku :)


2 kommentaari: